2141 entry daha
  • bugün blackberry curve 8520 kampanyasından nasıl yararlanabileceğimi öğrenmek için aradım müşteri hizmetlerini. inanılmaz bir müşteri hizmetlerine sahip. çalışan kimsenin kampanyadan haberi yok ve tamı tamına 6 kişiyle konuştum ve en sonunda illallah deyip kapattım telefonu!

    olayı biraz daha detaylı anlatmak gerekirse;

    şimdi ben gold paket kullanıcısıyım ve her ay bu kuruma 80 lira tutarında bir fatura ödüyorum. dün de internet de dolaşırken turkcell'in sitesinde şöyle bir yazıyla karşılaştım "kontratsız gold tarife ve gold plus tarifelerde bulunan abonelerimiz kampanyaya katıldıkları takdirde blackberry curve 8520 için ek ücret ödenmeyecektir." o zaman ben de gold paket abonesi olduğumdan yararlanırım diye düşündüm. ama düşünmez olaydım. müşteri hizmetlerini aradım fakat kimse hiçbir şey bilmiyor arkadaş. tamı tamına 6 kişiyle konuştuktan sonra dönen katakulliyi anlayabildim ve kapattım.

    daha önce beni bu pakete geçiren yetkiliye defalarca kontrat istemediğimi belirtmeme rağmen meğerse ben kontratlıymışım. ulan benle ne ara kontrat yaptınız ne ara anlaştınız! bugün bu paketi istediğimde de bana kontratsız abone olmam gerektiğini söylediler.. peki nasıl olacak bu iş? ilk önce paşa paşa kontrattan cayma bedeli olan 170 tl'yi ödeyeceksin sonra da faturaların her ay 95 lira olacak ancak öyle alırsın bu blackberry'yi dediler... ya da her ay faturaya ek olarak 24 ay boyunca 20 tl telefon taksidi gelirmişmiş..

    ulan o zaman bunun neresi kampanya bu telefon zaten çoğu elektronik markette 400-450 tl arası bir fiyata sahip! bu nasıl bir kampanyadır ki ben normalden daha fazla para verip bu telefona sahip olucam!

    şimdi vodafone'a falan geçmek istesem geçemiyorum da zira benden 170 lira benim onayım alınmayan kontrattan cayma bedeli istiyorlar..

    12 senedir bu operatörün abonesi olduğumu düşünürsek, hakikaten yalnızca müşteri becerme odaklı politikaları olduğunu görmek, bu kadar ucuz işlerle uğraştığını görmek gerçekten üzücü. bir de bunlar türkiye'nin en büyük markalarından biri olacaklar...

    yazıklar olsun! mart 2012'de kontratım bittiği gibi ilk işim vodafone'a veya avea'ya geçmek olacak! yazıklar olsun!

    yani kısacası, tamamen politikalarını, diğer kurumları gibi gibi*` : lig tv`, müşteri becerme odaklı belirleyen ve müşterilerini enayi yerine koyup, onları sağmayı ilke edinmiş olan operatör şirketi.
5799 entry daha
hesabın var mı? giriş yap