3 entry daha
  • duygusallastigi zaman insanin icini bayan bir karakter. mr.spock olsa bu kadina dayanamaz; gemiden tayinini isterdi. bir de riker ile koklasiyorlar, paslasiyorlar arada bir. arkadasim, ncc-1701-d koklasma yeri mi ? gidin saucer kisminda koklasin. kaptan olsam ayiririm bu ikisini. sadistim. isterse betazoidlerin krali olsun, xo'mu, first officer'imi hormonlarina kurban ettirmem !

    gerci 24. yuzyilda isler kolay. gidiyorsun, holodeck'e; "gardas bana bi esmer yardir su masanin uzerine" diyorsun. yarim saat sonra ne hormon kaliyor ne bir sey.

    --- spoiler ---

    ikinci sezonun ilk bolumunde bu ablamiz kendisine gece yarisi destursuz giren bir yasam bicimi yuzunden hamile kalir. anormal hizli gelisen bu bebek, 1 gun icinde dogup ertesi gun 8 yasinda cocuk kivamina gelecektir. tum bu olaylar olurken tabii worf'undan tut picard'ina kadar herkes geminin guvenligini dusunurken; bu aglak suratli ablamiz "bana ne iste bu cocugu doguracagim huh!!" tripleri atip insani cileden cikartir.

    bak buraya not aliyorum; ileride yarim ceyrek tam farketmez, starfleet'e betazoid alacaksaniz duygusal oryantasyondan gecireceksiniz. cocuk degil de alien dogsaydi ne bok yiyecektiniz ha picard efendi ? ripley gibi asker var mi elinde ? yok. alirdin enterprise'ini eline. wesley'e tolerans gosterir, troi'sine tolerans gosterir. gemideki tek delikanli adam olan riker gercekleri soyleyince atar yapar. kendine gel jean-luc ! kaptan koltuguna her oturdugunda uniformani cekistirmekle olmaz bu isler.

    --- spoiler ---

    surak'in yolundan saptim, sinirlendim yine. sakin.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap