16 entry daha
  • daha önceden yayınlanmış şarkılardan 2-3 ünün tekrar elden geçmesiyle, oyun için yapılan bir şarkıyla (sudden death) açılış yapılmasıyla, albüm çıkmadan indrimeye sunulan single'larıyla zaten albümün yarısı çıkmadan önce dinlenmişti. bu haliyle kayıt firmasının zorlamasıyla çıkmış çorbamsı bir albüm havası vermesine rağmen, albümün geri kalan yarısında kalbur üstü 2 şarkı(deadly nightshade ve 13)barındırması bakımından benden geçer not almıştır.

    dave'in vokali bu albümde daha iyi mixlenmiş havası vermekte. ellefson yaratıcı bass partisyonlarıyla güzel bir dönüş yaptı. chris ilk izlenim itibari ile endgame'deki performasnını devam ettirmiş. davulcu drover abiyi bazı kesimlerin eleştirilerine rağmen ben gayet başarılı bulduğumu belirtmeliyim. sonuçta ekstrem türde müzik yapan grupta değil.

    albüm müzikalitesinden kısaca bahsetmek gerekirse, yıllardır thrash/heavy metal sahnesinde bir o tarafa bir bu tarafa gidip gelen megadeth müziği, bu albümde thrash metal'den daha çok heavy metal tarafında yer almakta. bazı şarkılarda hafif rocknroll ve punk etkileşimleride kendini belli etmekte. aynı şekilde dave'in megadeth ile özdeşleşmiş sololarıda albüme ısınmada önemli bir etken.

    megadeth seven bünyeleri kesinlikle tatmin edeceğini düşündüğüm albümün(albüm dinlendikçe kendini dahada sevdirecektir.), 4/4 lük olmasada kötü ve vasat bir albüm de olmadığını belirtmeliyim.sonuç olarak belli bir kalıba takılıp kalmamak lazım. 25 yıldır müzik sahnesinde olan bir metal grubunun 2010'lu yıllarda modern sound'uyla hala dimdik, yeni yıllara yelken açtığının kanıtı thirteen. çok yaşa dave mustaine....
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap