9 entry daha
  • amr diab ve hürriyet göçer'e benzeyendir.

    nizamettin kaplan. arkadaşları ona kısaca nizam dediler. ntv diyarbakır bürosu muhabiri. krizin en hızlılarından. ve hatta yakışıklılarından. 11 eylül'ün hemen ardından piyangodan çıkan incirlik nöbeti'ni yaklaşık onaltı gün tuttu. sonra kendinden bir kaç gün önce memlekete kesin dönüş yapan kameramanını takip edip diyarbakır'a döndü. nizam'a nkaplan@hotmail.com ve nizamettin.kaplan@ntv.com.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz. sevecen kişiliği ve karizmatik yapısıyla incirlik medya merkezi'nin ilk fark edilenlerindendi. zaten hiç tanımasanız bile her zaman jöleli dik saçlarından ve siyah ağırlıklı giyim sitilinden fark etmemeniz mümkün değildir.
    zaten esmer olan teni çukurova'nın sarı sıcağında iyiden iyiye esmerleşti. diyarbakır'a gittiğinde kimseler onun incirlik nöbeti tuttuğuna inanmayacaktır herhalde.
    o geldi ve yine gitti...

    sitenin kendi içinde yaptığı tüm oylamalarda sempati ödülünü fazlasıyla hak eden ntv diyarbakır ekibinin yakışıklı (aytekin'den sonra elbet) muhabiri nizamettin kaplan savaşın patlak vermesinden iki gün sonra geri döndüğü imm'den geçtiğimiz günlerde ayrıldı.
    efendi kişiliği ile sitenin aranılan elemanı olan nizamettin'in imm'ye geri dönmesi için özellikle bir grup genç kızın başlattığı açlık grevinin bir sonuç verip vermeyeceği merakla bekleniyor.

    http://www.incirlikmedyamerkezi.8m.com/kim.htm
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap