23 entry daha
  • içinde yazar geçtiği için izlediğim film. filmin sonunda kitap uyarlaması olduğunu anladığımda biraz bakayım nedir ne değildir dedim, biyografik bir kitabın uyarlamasıymış. robert downey jr güzel adamdır, gene döktürmüş filmde. ergen duygularımı ortaya çıkardı kendisi *

    film yavaş hızlı yavaş hızlı çok hızlı çok yavaş vs şeklinde ilerliyor, bir bakıyorsun herkes uyuşuk uyuşuk konuşuyor hatta konuşmalar birbirine giriyor bir bakıyorsun 'vay arkadaş neler dönmüş serhat yaa', ölen ölene.. antonionun gençliğini oynayan eleman oturduğum yerden beni acayip tedirgin etti, arkadaşı tebrik etmek gerekiyor bence. gençler iyi oyunculuk sergilemişler gerçi. hoştu, güzeldi.

    gitmek her zaman çözüm olmuyor, film bana bunu anlattı. filmde kendinden bir şeyler bulanlardanım ben de. her ne kadar doğup büyüdüğün yere lanet etsen de istersen 5000 km uzağa git istersen dünyanın öbür ucuna, içinde bir çok şey taşıyorsun o şehirden o insanlardan. seni sen yapan yaşadıkların çünkü ve içinde yaşattıkların. bitmiyor yani, yok öyle bir dünya.. gittiğin yere lanetini de götürüyorsun peşin sıra. sonrası mı? göçebe hayat merhaba..
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap