7 entry daha
  • galatasaray medical park'ın geçen sezon bazı hassas yanları vardı. bu sezon ise bir tek hassas yanı var, o da sağolsun ceyhun hoca.

    herhalde salona 12 kişiyle inip de bench'ten sadece 3 kişi oynayan başka takım yoktur bu düzeyde ve bir kaç kulvarda efor sarfeden.

    geçmişinde futbolculuk mu vardı bilemiyorum ama bench'i kullanmayacaksan herkesi 30 dk. civarında oynatacaksan ne lazım sana 12 kişilik maç kadrosu ne lazım 15 kişilik takım kadrosu.

    oyunculardan en fazla verimi alma konusundaki uygulamalarının sağlığından oldukça şüpheliyim. tina charles ile diana taurasi nerdeyse maçın bütününde oynuyor. maç sonu istatistiklere bakıyorsun en az 2 oyuncu süre almamış oluyor, 2 oyuncu da 1-2 dk'nın altında süre almış oluyor. yani bench'ten 3 oyuncu getirmiş, kafasındaki iskelet 5'liyi büyük oranda korumuş oluyor.

    ayrıca maç sırasında oyuna müdahalesinde pek yerinde davrandığından şüpheliyim. oyunu nerdeyse bizler kadar seyrediyor sağolsun. oysa kendisi takım menajeri veya istatistik uzmanı değil, takımın baş antrenörü. umarız o doğrultuda evrilmesine kaldığı yerden devam eder. çünkü bir süredir yerinde saydığı muhakkak.
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap