47 entry daha
  • oynamaktan delicesine bir haz aldığım world of warcraft karakteri.
    yani hangi class'la birazdan anlatacaklarımı yapabilirsiniz, sorarım size.
    level kasmakta olduğum rogue'umla 79. level'da ah'den 2 cataclysm dagger'ı kapılıp, gecenin bir yarısında random bg sırası alınmış, warsong gulch gelmiştir. oyunda 1-2 tane bot vardır. ortalık noob kaynıyor, deyim yerindeyse ortada meydan savaşı dönüyordur. ve bendeniz de 15 dakikasını adam kesmekle harcamış 16-17 killing blow'a ulaşmıştır. durum 0-0. gidip bayrağı alayım bari dedim kendime, battleground chat sessiz zira.
    enemy flag alınır. bu arada frenzied defender achievement'i çoktan yapılmıştır. ortaya gelmişken kendi bayrağımızın da kaçırıldığını farkedip bunu da keseyim ben diyerek manyakça bir işe kalkıştım. olaylar orada çığrından çıktı.
    efc'yi kesip üst girişten yoluma devam ettim. bayrağı yine kaçırdılar. tam içeri girerken bir daha kestim, yine return. bu arada cata daggerlarıyla hemo bile 6-7k vuruyor bunu belirteyim. flag spot'a geldiğimde 2 düşmanla daha karşılaştım. hunter ve warlock. neredeyse tek çektiğim iki class. yüzümde acayip bir tebessüm oluşmasına engel olamadım. hunter bizim bağrağı aldı, anında öldü, return yapıp sayı için beklemeye başladım. warlock dotları dizdi bayrağı almak için dibimde beklemeye başladı. cloak of shadows açmamla warlock'un bayrağı çalması bir oldu. ve işte ben onu da kesip return yaptım. artık oyunun bitmesine iki dakika vardı ve tünelden yeni düşmanlar geliyordu. etrafta ise hiç yardım edenim yoktu. kesin sayı yapmalıyım dedim ve cheat death açılmış halde sprint basıp sayıyı yaptım. beni izleyen bir iki kişi chat'te şaşkınlıklarını dile getirmeden duramadılar. bense şoktaydım. yaptıklarıma inanamamış halde. olayı yanımda izleyen arkadaşımsa bağırıp duruyordu.
    ve sonuç dostlarım. 10 flag return. 26 killing blow. 1 score.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap