57 entry daha
  • meltem cumbul'un oyunculuğunu bir kez daha takdir etmiş olduğum filmdir.filmden çıktığımda reyhan karakterinin etkisi altındaydım. tabi timuçin esen'in karizması ve çekiciliği dışında.

    --- spoiler ---

    fikret'in kuzey ırak'ta katıldığı operasyonu tüm ekip izlerken ,reyhan'ın yüzündeki endişe,korku gözlerindeki tedirginlik o kadar bize yansıyordu ki bir anda kendimi onun yerinde hissetmeme neden oldu.koltuğa sıkıca tutunmuş bir şekilde yakaladım kendimi,aynı tedirginliği yaşadım onunla.

    reyhan'ın kendine olan güveni,başarılı kadın profili ,kararlılığı ,gözlerindeki aşkı meltem cumbul tarafından hakkı verilerek oynanmıştır.

    bir de son sahnelerde ebu hamza'nın araçlardaki bombayı patlatacağı evde ,baskını yapan sadece iki ajanın -evet reyhan ve fikret- olması dumura uğratmıştır.evde kiminle karşılaşılacağı bilinmiyor ve her ne kadar acil olarak gelişmiş olsa da olaylar bir ekip,polis ,ajan,yardım çağırılması gerektiğini düşünmeme neden olmuştur.

    bu arada reyhan ve fikret in her şekilde uyumluluklarını kıyafetlerine de yansıtmışlar.gömlekler ikisine de rollere de tam gitmiş.

    --- spoiler ---

    son olarak her ne kadar eksiklikleri olan bir film olsa da her sahnede bir aksiyon bulunması,sıkıcı olmaması sürekli dikkati ayakta tutması,oyuncuların kaliteli olması sebebiyle izlenebilir bir film olduğunu düşünmekteyim.
139 entry daha
hesabın var mı? giriş yap