19 entry daha
  • o değil de akla zarar paragraflar var haber metninde. şimdi bu nedir arkadaş:

    "e.e. daha sonra z.ö.’nün kendisini annesinden ’kuma’ olarak istediğini, annesinin "kesinlikle olmaz" yanıtını verdiğini, bunun üzerine, "tamam o halde yine bizim evde kalsın. a.ö. ona babası gibi bakar" diyerek, tekrar evlerine götürdüklerini anlattı."

    düşünsenize çocuğunuzun sık sık evine gittiği bir arkadaşının annesi, kızınızı kocasına kuma olarak istiyor. tabii ki olmaz diyorsunuz. daha sonra da "tamam o halde yine bizim evde kalsın. a.ö. ona babası gibi bakar" diyor ve siz de o eve yine gitmesine izin veriyorsunuz?!

    sonra şu var:

    "ç.k. durumu annesine anlatmış olmalı ki, ç.k. bir daha bize gelmedi" diye konuştu."

    diğer kızın ailesinin verdiği tepki de polise gitmek falan değil, kızlarını bir daha oraya göndermemek olmuş...

    ama arkadaşlar bunların hepsinden daha önemli, daha acı bir şey söyleyeyim mi size? olayların vehameti buradaki bir grup insanın umrunda bile değil. yaşananların iğrençliği sadece haberin sansasyonel değerini artırıyor dinciydi tinerciydi derken daha etkili olması için. tecavüzcülerden daha temiz olmayan leş kargaları, insanlardan çok konuşuyor artık tecavüze uğrayan küçük kızların arkasından. adım gibi eminim ki gerçekten üzüldüğüne kendini bile kandırarak içten içe sevinen yaratıklar var aramızda. bildiğiniz tüm küfürleri edip o küçücük vicdanınızı kolayca rahatlatmaya devam edin sütten çıkmış ak kaşıklar. o beyaz maskenizin ardında buram buram çürüyorsunuz, leş gibi kokuyorsunuz artık.
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap