• selanik caddesi ile kızılırmak sokak kesişiminde bulunan kitap-kahve-sohbet severlerin yeni mekanı. tasarımını her görenin çok beğendiği, çok emek verilmiş güzel bir yer kendisi. artık bahçesinde de masalar var. zemin katı ve alt katında kitaplar ve kafe bölümü mevcut. gidip kitap dergi karıştırabileceğiniz, güzel kahveler içebileceğiniz özel soslu tost ve sandviçleri tadabileceğiniz ve özellikle lezzetli tatlılarını pek beğeneceğiniz bir yer olmuş.
    onlarda bulunmayan kitapları dilerseniz sizden liste olarak alıp sizin için dağıtımcılardan tedarik etmeye çalışmaları da pek faydalı bir iş.
    etkinlikler de olacakmış mekanda; çocuk etkinlikleri, film gösterimleri, imza günleri, müzik dinletileri, sohbet günleri vs. vs. vs. ancak en önemlisi her kim ki "ya benim elimde insanlarla paylaşmak istediğim şöyle bir kısa filmim var, böyle bir dergim-fanzinim var " der kapısı onlara açıktır.
    aslında kapısı herkese açıktır.
    "selanik caddesi 82/32 kızılay" efendim adresleri. şöyle bir mail adresleri de mevcut dileyen mail atarak etkinlikler ve duyurular için mail adresini bırakabilir. tayfa@tayfa.com.tr
    şu da feysbuk sayfaları http://www.facebook.com/tayfa.kitapkafe
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap