87 entry daha
  • normalde ilaveten bir şeyler yazmazdım ama sözlükte bile hakettiği ilgiyi bulamayan bu oyun için yanlış bilgileri düzeltmezsem içim rahat etmez. sonuçta piyasada dragon age (2) ve mass effect gibi konsol rpg'leri cirit atıyor (!).

    oyunu enhanced edition öncesi son patch ile oynanabilirlik hard ve dark mode olmak üzere iki kere bitirdim. dark mode, insane seviyesiyle aynı oluyor, tek farkı oyunu save edebilmemiz.

    biraz alışma evresinden sonra hard'da birkaç noktada zorlandım, dark mode'da ise belli başlı dövüşler dışında çatır çatır kestim herkesi.

    oyunun dövüş sistemi mükemmel değil tabi ki. burada ölçütümü şöyle açıklayayım: dragon age 2'nin dövüş sistemi bok gibi, witcher 2'nin ise mükemmel değil. ikisi farklı oynanış sunsa da nitelendirme derecemi göstermek için böyle bir örnek verdim.

    eğer bu oyunu normal seviyede beceremiyorsanız birkaç yerde yanlış yapıyor olmalısınız. a) item'larınız çok kötü olabilir. b) skill tree'niz berbat seçimlerle dolu olabilir. c) dövüş sistemindeki çeşitliliği kullanmıyor olabilirsiniz. block, evade, kılıç, büyü ve bombaları efektif olarak kullanın. ortalama bir oyuncu iseniz zaten yarım saatte alışacaksınız. d) hepsi

    e) hiçbiri ise, siz malesef bir konsol oyuncususunuz. o yüzden stereotip oyunlar dışındaki oyunlar size göre değildir. siz sadece kafa yormayan düz oyunlar oynayabilirsiniz. ama bu size güzel ve farklı oyunlara bok atma hakkı vermez.

    sonuç itibariyle, #25590546'ya ilaveten, bu oyuna verdiğiniz paranın son kuruşuna kadar değeceğini ekleme ihtiyacını şiddetle hissettim.
148 entry daha
hesabın var mı? giriş yap