15 entry daha
  • iki gunde sinema mudavimi kesilen, 'izledigin en guzel film ne?' sorusuna rahatlik ve gururla vizontele diyebilecek turde insanlarin haksiz elestirilerine maruz kalan, oldukca hos bir film.

    ----
    "afi$inden bile buram buram matrix kokusu salgilayan film. kendimizi "taklitcilik ve ba$kalarinin ba$arilarindan pay ¢ikartma ama¢li eylemler" nedeniyle ele$tirirken, koskoca amerikan sinema sanayiinde dahi bu zihniyetin varliginin a¢ik kaniti olan yapim."
    ----

    gibi elestiriler almasi, filmin degil bilincsiz izleyici kitlesinin eksigidir. zira vatandas taklit ediyorsunuz, igrencsiniz derken bile sozluk celebritylerinin yazi stilini taklit etmekte, durmaksizin '¢' ve '$' harfleri kullanmakta. (arada bir kullanmayi da unutuyor ustelik)

    orijinal bir fikri alip, ona kendinden birsey katip daha ileriye goturmek ile orijinal fikri aynen devam ettirmenin farkini anlayamamak zeka/bilinc eksikliginden kaynaklanabilir, normaldir; ancak kalkip da bu aptalliginizla bir filmi elestirirseniz, hele hele filmi izlemeden elestirirseniz 'bi siktir git' cevabi alir, uzulursunuz.
    yapmayin, sadece bilgi oldugunuz konularda elestiri yapin. kafaniz yeteri kadar calismiyorsa, bosverin gitsin; dunyada bir suru aptal var, yalniz degilsiniz.
281 entry daha
hesabın var mı? giriş yap