6 entry daha
  • yoğun tempoya ve kalabalığa rağmen güleryüzlü kalabilen fantastik personele sahip otel. merak ediyorum işe başlamadan önce tüm personele endorfin iğnesi filan mı yapıyorlar?

    onun dışında otel genel anlamda temiz ve ferah, ultra herşey dahil konseptinde çalışıyor ve yemeklerinde markalı ürünleri kullanıyorlar, bu nedenden midir bilmem yemekler gayet lezzetli. side sokağı ismi verilen ve öğleden sonra açılan bir restoranlar sokağında suşi yediğimi hatırlıyorum en son. gouda peynirini her kahvaltıda tüketebilmek de ilginçti. eğlence olarak aqua parktan dönme dolaba, amfi tiyatroya geniş bir skalada seçenekler sunuyorlar ki, neye bineceğinizi, nereye gideceğinizi şaşırıyorsunuz. yamuluyor olabilirim ancak o çeşitte bir eğlence o sahillerde bir tek orada var.

    özellikle spor merkezini ve içerisindeki aletleri de anmadan edemeyeceğim. aynı şekilde ideal ebatta(ne ayağa batan ne de yapışan) kumu olan mavi bayraklı plajını anmadan olmaz. bir tek, kumsalda şezlonga servis yapan elemanı bulmak kolay olmadı. belki henüz açılmamış olan iskeledeki barın da bunda etkisi büyük.

    diskotek ve de partileri çok çok tatmin edici olmasa da, özellikle anfi tiyatroda her gece çıkan özel animasyon grupları(latin gecesi, türk gecesi, 80'ler partisi vb.) başlı başına bir sahne showu sunuyor otelde kalanlara. aileyle veya iş arkadaşlarıyla izlemesi keyifli anlar olarak bunu not etmekte fayda var. mayıs ayı itibariyle otelde ağırlıklı olarak alman, hollandalı ve rus turistler olduğu için diskoteklerde ve de havuzlarda/plajlarda oluşan genel havayı da hayal gücünüze bırakıyorum. gerçi haziran ayı ile birlikte sibel can, altay ve ebru gündeş sahne almaya başlıyor otelde, onlarla birlikte yerli turist gelirse durum ne olur bilemiyorum.

    bu arada otelin benim açımdan en hoşuma giden tarafı, hemen kumsalın yanında onlarca metre yükselikteki ağaçların altında kurulmuş hamaklar ve yanına yerleştirilmiş şezlonglar. kitabınızı alıp spor veya yüzme yorgunu bedeninizi orada dinlendirerek, arada gökyüzünden yaprakların arasından sızan güneş ışınlarına baka baka uykuya dalabiliyorsunuz farkına bile varmadan.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap