69 entry daha
  • avrupalaştığımızın göstergesidir muhafazakarlaştığımızın falan değil. avrupa'da, ailesinden izin almadan bir çocuğu da böyle severseniz, öpücük falan gönderirseniz başınıza gelecek olan budur. orada sizi otobüstekiler değil de polis döver.

    şimdi bu demek değildir ki medenileşmek, hemen not düşeyim. çünkü avrupalılaşıyoruz denildiği zaman medeniyet, muhafazakarlaşıyoruz denildiği zaman da gericilik akla geliyor. mesele o değil, mesele burada avrupa'nın ahlaksızlığını aldık geyiği var ya, tam da o.

    avrupa'da da, türkiye'de de bir çocuğa ailesinden izin almadan sevmek için fazlası ile yanaşırsanız ya da el kol yaparsanız, özellikle rusya dolaylarında, muhtemelen pedofili ile suçlanıp polise teslim edilirsiniz. çünkü, eskiden türkiye'de çocuk sevmek güzel bir şey iken, günümüzde artık çoluk, çocuk, genç, yaşlı, ergen, kel, kör, topal demeden önümüze geleni sikmekten başka şey düşünmediğimiz ayyuka çıkmıştır. mesele bu. eskiden çocuk sevmek güzel şeyler akla getirirken artık türkiye'de de, dünya'nın büyük bir kısmında olduğu gibi pedofili akla gelmeye başlamıştır.

    hayırlı olsun.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap