814 entry daha
  • ugradigim hayal kirikligini sineye cekeyim cekmesine de, icimi dokmeden olmaz.

    - eger o bahman angutunda iki gram akil olsaydi, ole bi tezgaha gelmezdi, dizini kirip ulkesinde otururdu. adam 10 sene boyunca hapsetti kendini eve, var mi boyle bi mallik allaskina ? gizli isler adami gecinen ali komiser de tapusu ustune kayitli eve getirip yerlestirdi ya adami, kalkip ayakta alkisladim resmen, yuhhhh lann !!! ikide bir millete dogrulttugun tufegi al da bi tarafina sok bahman, her skin sorumlusu sensin.

    - peki bu simon nedir, ne ayaktir ? ilk bolumlerde gazeteci kiliginda ist.a gelmisti ali'nin calistigi karakola, sonra ortadan kayboldu. ali komisere de adamdan haber alinamadigi soylendi, he canim bakariz sonra dedi, bi daha da arkasini arayan olmadi. bi de maallenin zaptiyesi sanki pezevenk, hersey bundan soruluyo, eli kolu her yere yetisiyo. simon konusunun ucu tamamen acik birakildi, artik izleyenin hayal gucune kalmis. bu mudur gizem anlayisiniz sizin ?

    - halil leblebi gibi adam oldurdu, bi de selimi 1.5 sene sakladi, hepsinden de bi sekilde siyrildi masala. tabi parmak izi, balistik raporu gibi teknolojiler yok o zamanlarda. istanbul dedigin de ufacik, sakin bi sehir. kim nerden gorucek allasen, gebert gitsin.

    - yani kisacasi, tum o deneyler, bitkiler pusurler, ulkelerarasi gidip gelmeler, mustesarlar, istihbaratcilar, psikopat karakterler, vs ... hepsinin ucu geldi, denyo bir karakterin durgun zekali bir kadina duydugu kabiz aska baglandi. evet, bravo. bambaskaymissiniz ...

    adettendir, tanimsiz olmaz : sadece saglam kadrosu - nehir erdogan haric - icin katlanilabilir olan dizi.
242 entry daha
hesabın var mı? giriş yap