• şimdi, tabi ki böyle bir şey yapmanızı ne ben ne de yakın çevreniz istemeyiz. ama zamanı geldi ve siz dübürünüzün alevv alevv yanan sesine daha fazla kayıtsız kalamadınız ve çılgınlar gibi sokacak birşeyler arayışına girdiniz.
    ilk tavsiyemiz, her normal insan gibi alevinizi söndürecek bir erkek bulmanızdır. çünkü dübürünüz aslen kendini parçalayacak bir penis arzusundadır. nasıl vücudumuzda su azaldığı zaman beyin sinyalleri ile susuyorsak ve çaresini pet şişeyi sokarak değil de içindeki suyu içerek gideriyorsak bu da öyledir. sinyali yanlış anlamamak, problemi doğru tespit etmek gerekir.

    evet amcacım korkma, sen en iştahlısından pasif eşcinselsin ve bastıra bastıra geldiğin bu yaşında artık beynin dübürüne daha fazla hakim olamıyor. et istiyor, damarlı istiyor, pompa istiyor pompaaa!

    ama işte analiz edemeyip hemen sokacak bişeyler arayışına girdin diyelim:

    göt deliği bir kurt kapanıdır. dışarı çıkanı kolay kolay almadığı gibi içeri gireni de kolay kolay vermez.
    o sebepten sizler için migros'a gittim ve göte sokulacak en iyi 10 nesneyi sizler için araştırdım.
    pet şişeler sabunlandıktan sonra götünüz için oldukça tehlikelidirler. çabuk girerler ve asla çıkmazlar. durduramazsınız yani.
    onun için şişelerden uzak duruyoruz.
    çekiç sapı daha güvenlidir. eğer götünüz mağaradan hallice değilse eninde sonunda baş kısmında duracaktır. baş kısmı da giriyorsa götünüzde ağaç yetiştirin amk.
    deodorant ve benzeri şişelerden de uzak duruyoruz çünkü çok pahalı amk. götünüz o kadar değerliyse sıçmayın.
    salatalık, patlıcan ve benzeri sebzeleri sokup, dışta kalan kısmı partnerine yedirenler var , duyuyoruz bunları. herm sağlıklı hem paylaşımcılığı tetikleyen güzel bi yöntem. hem de göte sokmalık sebze arıyorum demediğiniz sürece gizlilik konusunda da başarılı bir yöntem. hem de ekosisteme faydalı. yani salatalık girdi ve çıkaramadınız? hahhayytt.. sikinizde (götünüzde) bile olmasın. o orada zamanla çözünür bağırsaklarca vitamini emilip seleksiyona katılır.

    tabi bu saydıklarım illa cisim sokulacaksa dikkat edilmesi gerekenler. nolur, iç sesinizi dinleyin ve kendinizi abuk subuk şeylerle tatmin etmeyin.
    mis gibi erkekler dururken mutluluğu fanta şişelerinde aramayın.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap