• her gece dediğime bakmayın, arada bir evde olmuyor ibne. o zamanlarda yokluğunu hissedip acaba ne oldu, nere gitti lan bizim emmi diye düşünmüyor değilim.
    herkes horluyor diye kocasından, arkadaşından, çocuğundan falanından filanından şikayetçi olur. biz ise komşumuzdan şikayetçi oluyoruz. illa ki aynı dertten muzdarip bir çok insan var. onların varlığı bile beni mutlu etmeye yetiyor.
    olayı iyice analiz ettiğimde şunu fark ettim ki karşı komşumda klima yok, haliyle bende de klima yok. her gece cam açık bir şekilde, belki bir rüzgar eser de hafiften serinleriz diye yatıyoruz. sağ olsun rüzgarda esiyor mahçup etmiyor, bizi.
    tek serinleme aracı rüzgar olan karşı komşum ve ben, böyle cam açık bir şekilde yatmaya devam ettiğimiz sürece bu sorun çözülmeyecek gibi.

    gece benimle mi yatıyorsun lan ibne diyecek diye, adama gidip -abi gece çok horluyorsun şuna bi ayar çeksen de diyemiyorum. mecbur kış gelse de dayı ile olan ilişkime son versem diyorum. bir gün erken yatıp erken kalkma alışkanlığına sahip olursam, bunun da müsebbibi bu emmidir.
    aslında hakkında çok kötü planlarım var da gel gelelim yemiyor. ama şöyle en gürültülüsünden bir torpil alıp, horlamaya başladığı yani sesini bana duyurmaya başladığı anda torpili ateşleyip camından içeri atmayı o kadar istiyorum ki bilemezsiniz. o korkuyla belki gırtlağı götüne kaçar da bir daha horlayamaz diye düşünüyorum. sırf bu yüzden üçüncü sayfa haberi olmakta kötü ya neyse.. olsun düşüncesi bile güzel..
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap