74 entry daha
  • uzayın derinliklerinden gelmiş, gelişmişlik düzeyinin resmen amına koymuş koskoca zuzaylıların okla ve mızrakla avlandığı tırt film.

    --- spoiler ---

    koskoca filmde resmen 1 tane hatun vardı, o da gitti uzaylı çıktı. ulan uzaylı geliyor uçaklarıyla, silahlarıyla aklın çıkıyor da kadın ölmüş, ateşlerin içinden tekrar doğmuş, sen hiçbir şey olmamış gibi gidip kilim veriyorsun kıza üstünü kapatsın diye. insan bir kaçar ''noooruyoruz lan'' der. respawn olayı oldu resmen, millet normal karşılıyor.

    o kadar uzaylı yapmışsınız uçak kullanıyor, deneyler yapıyor falan gel gelelim böcekten farkı yoktu heriflerin. zeka unsuruna neredeyse rastlamadık, yardırıp atların üzerine atlıyorlar anca. bir iki tanesi eline tüfek alıp insanlara uzaktan sıktı o kadar. bizim daniel kolundaki silahın etinden sütünden faydalandı, uzaylı milleti sanki ateş ettikçe bileklik benzin yakıyormuşcasına kullanmadılar aleti.

    o kadar uzaktan gelip 2657 iq seviyesine sahip olup sikko bir mızrakla ölseydim eğer memlekette iyi dalga malzemesi olurdum herhalde,

    - uzaylı teyze senin oğul askerden döndü mü?
    + yok yavrım, imansız böcekler mızrakla öldürmüşler miniğimi...
    - mızrak?! uahauhauahua

    kızılderili reyizleri yine vahşi, ilkel göstermiş yavşak amerikalılar. dost most ayakları var hala ama yemezler. bir de kabile şefi han solo'nun dediklerini anlıyor ama kendi dilinde cevap veriyor. acaba gurur mu yapıyor yoksa anlıyor ama konuşamıyor mu?

    o değil de uzaylılar chewbacca şeklinde olaydı ne güzel olurdu.

    yahu uzay gemini resmen dünyanın yeryüzüne tecavüz edercesine sokmuşsun o kadar, madenleri bulmuşsun, fortumlarla çekiyorsun altınını, ne diye iki gramlık altınların peşinden gidip de daniel abimizin evini yıkıyor, eşini kaçırıyorsun?

    gerçi bu uzaylılar gelişmiş olaydı insanları ışık süzmesiyle gemilerine çekerlerdi. ne lan öyle halatla insan mı kaçırılır?

    izlediğim filmler arasındaki en gereksiz çocuğu gördüm bu filmde. boş yere dakikalarca çocuğa yer vermişler. han solo'da çocuğa bıçak veriyor, hal hatır soruyor falan. suni, soğuk ve gereksiz muhabbetler.

    hatun güzelmiş.

    --- spoiler ---

    kısacası gülmek için boş vakitlerde izlenebilir. onun haricinde zaman kaybı. yok ya en iyisi hiç izlemeyin, şahane pazar'ı izleyin daha iyi.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap