7 entry daha
  • kan ter içinde uyandım yatağımdan. kafamı çevirdim hemen komidine, bakayım baş ucumdaki resmin duruyor mu diye. sonra uyku sersemliğim geçti biraz, hatırladım, benim hiç başucuma koyacağım bir resmin olmadı ki. her şey telefonlara sıkıştırılmıştı artık. elimi telefonuma attım, seni aradım... bulamadım... sen oradan silineli çok olmuştu. kafamı yastığa koydum, tekrar uyudum.
    gözümü açtım, hava aydınlanmış.işe yetişmem lazım diye üstümü giyiyorum apar topar... kapıdan çıkıyorum. dışarıda hiç bir şey göremiyorum. lenslerim de gözümde halbuki. ama her yer bembeyaz, bir sis bulutu çökmüş. demek ki bir şey görmemem gerekiyormuş diyorum, yoluma devam ediyorum. ayaklarım yere basmıyor bu sırada, havada yürüyorum. yoksa ben yeniden... yok yok bunun için henüz erken. benim uçmam için en az 2 yıl gerekli diyorum. gariplik bende değil, etrafta sanırım. yoksa ben yine aynı ben, mahalle aynı mahalle. sadece zemin biraz aşağıda kalmış. bahane bir yana, ben galiba yine uçuyorum...
    uçarken uyanıyorum.gerçekten uçmadığıma üzülüyorum. hepsi bir rüyaymış diyorum. saate bakıyorum, hiç bir şey göremiyorum. zaten seni başkasıyla gördüğümden beri hiç bir şey görmek istemiyordum, iyi oldu bu diyorum. bir yandan da "amına koyayım sürekli yalnız uyanıyorum" diyorum. senin aldığın nevresimlere sarılıp bir umut, uykuya dalıyorum.
    canım yanıyor, uyanıyorum. saçların ağzıma girmiş, kolumu boynunla yastık arasındaki boşluktan sokmuşum, o da uyuşmuş her zamanki gibi. ne zaman biriyle çok uyusam, böyle uyuşurum ben. zamanı gelince çekmek lazım kolu, yoksa hepten uyuşur, hareket edemezsin. hissettirmeden çekmeye çalışıyorum kolumu, sakınılan göze yine çöp batıyor, dirseğim kafana çarpıyor. sıçrayarak uyanıyorsun. bir yandan ağlıyor, bir yandan beni yumrukluyorsun "neden, neden, neden" diye. neden daha fazla çabalamamışım. oysa benim elimden daha fazlası gelmiyor. her tarafım uyuşmuş benim. sonra seni de uyuştururum. sen ağlayarak uykuya dalıyor, yeni rüyalara yelken açıyorsun. ben kolumdan tüm bedenime yayılan karıncalanmayla sabahlarıma sabah ekliyorum.
    sonra gerçekten uyanıyorum, saate bakıyorum. gecenin 3'ü olmuş. hiç kimseyi düşünmüyorum. kafamı yastığa koyup, sivrisineklerle sevişmeye devam ediyorum...
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap