24 entry daha
  • festivale gelen grupların hiçbirinin aktif dinleyicisi değilim. kendime hediye olsun diye bu yaz kısıtlı zamanımda bu festivali seçtim ve hastası olduğum hiçbir grup olmadığından, ''gidelim eğlenelim, takılalım'' mantığıyla yola çıktık birkaç arkadaş.

    ortam güzeldi, herkes kendi halinde çok eğlendi gördüğüm kadarıyla. ses sistemi oldukça iyiydi. radyo eksen'in yayın yaptığı zamanlar haricinde canlı müzik, sahne önünden(orta kısımlar) de arka taraflardan da oldukça iyi, tane tane(olabildiğince) duyuluyordu. radyo eksen'in yayınlarının sesi çok kısıktı, biraz daha fazla olsaydı canlı müziğin olmadığı anlarda daha canlı, daha gaz bir ortam olurdu diye düşünüyorum.

    evet sadete gelelim... abi o bira kuyrukları neydi öyle? yani gerçekten insan işi değildi o kuyruklar. ben daha önce hiçbir festivalde böyle bir şeye rastlamadım. rastlayanlar varsa da tekrar tekrar geçmiş olsun diyorum. benim gördüğüm 3 tane bira satışı olan stant vardı. öğleden sonra festival alanına girdiğimiz saatlerde ortalık boş olduğundan farkına varamıyor insan, gidip biranı alıyorsun lıkır lıkır içip tekrar gidip alıyorsun...

    sonra kalabalık artınca tabii, kuyruklar uzamaya başladı. 3 bira standı kime yeter lan? hesapladım 46-47 dakika kuyrukta beklemişim bir bira için. kuyruğa girdiğimde ortalık günlük güneşlikti, biralar elimde bir çıktım hava kararmış, gece yarısı olmuş. sonra o birayı keyifle iç içebiliyosan... tabii bira kuyrukları 850 metre olunca insan birasını bitirmeye korkuyor. ha bi de şöyle bir olay var. ödeme yapıp bira fişi almak için ayrı; fişi verip birayı almak için ayrı kuyruk var. içip kafayı bulmanın imkanı yok. her bira arası 1 saatten fazla sürüyor. neyse o biralar elbet bitince başka bir kuyruğa girdik. bekle bekle bekle... sıra geldi ve adam ne dese beğenirsiniz? ''kusura bakmayın bira kalmadı...'' haydi başka bir standa başka kuyruğa... derken festival bitti.

    bir de özellikle kadınlar tuvaletinde uzun kuyruklar oluştu ama sıra hep çok çabuk ilerledi ve tuvaletler bir festival ortamına göre oldukça temizdi; tuvalet kağıdı ve kağıt havlu her daim vardı. görevliler de sürekli temizliyorlardı. tuvalet konusunda tebrik ve takdir ediyorum, bi ordan yırttılar zaten.

    en çok london guns'ta eğlendik. çok güzel çaldı adamlar, çok dans ettik. ve bombay bicycle club çıktığında ise 3., 4. şarkıda yağmur çiselemeye başladı. çok zevkli dakikalardı. ama maalesef o bira kuyrukları insanın zevkinin içine sıçmaya yetti.

    radyo eksen; bebeğimsin ama o bira kuyrukları olmadı.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap