77 entry daha
  • iki film birden spoylır var ona göre.

    --- spoiler ---

    geçen arkaaaşla oturduk dedik geyik bi film izleyelim bi yandan da rakı içelim. film olarak da bu filmi seçtik işte (çok marjinaliz la) film hakkında tek bildiğimiz daniel var ve uzaylılarlan kapışacaklar. anaa bi baktık iyi oyuncular ardı ardına geliyorlar falan derken aman uzak durun amk sokarım oyuncusuna. değil rakı horoyin ile bile çekilmez gibi geliyor.

    ne bekliyosun lan zaten böyle filmden skik diyorsunuz biliyorum ama bi dinle la. arkadaşla da istişare ettik zaten, sonuç olarak uzaylı işgali yapan filme karşı olduğumuzu anladık. yani ışıklarca ışık yılı (çok uzak) yerden gelen uzaylı, bu teknolojiye vakıf olan canlı gelip kovboy mu ıssıracak lan? bildiin at süren kovboyun üstüne atlayıp tepik vuruyo lan uzaylı.

    peki nasıl olur? şöyle olur. uzaylı gelir dünyaya, bakar kim yönetiyo gibi burayı. kiminle konuşacağını seçer sonra gider yanına. diyelim ki obama'yı seçmişler (ya kimi seçeceğidi). şöyle bi diyalog olur o kadar

    -sayın obama biz geldik işte, inceleme falan yapmak istiyoruz. maksat ders kitaplarına konu olsun, evrendeki diğer canlıları tanıyalım hesabı. bize şöyle (küçük işareti yapıyor eliyle) çok değil, numunelik kömür, inek, marul efendime söyleyeyim böcek falan verebilir misiniz?
    +hay hay efendim ne demek, siz de bize lazer tabancası versenize 1 tane. biz sonra ondan bakar yaparız.
    -yok biz size onu veremeyiz kusura bakmayın, zimmetli o bize. (kibarca reddediyor)
    +peki, ben size gün içinde bi numune sepeti yaptriim şöyle.
    -yaa biraz fazla oldum ama bi de mümkünse varsa yani, iki tane kadavra. kolaydaysa yani yoksa zahmet etmeyin.
    +aaaa ne zahmeti, tabi ne demek.

    işte anca böyle olur lan. yoksa olmaz yani, saçma.

    uzun lafın kısası efendim gerçekten süper sikko bi film yapmışlar. laf olsun diye izlerken bile zorlanıyorsunuz diyeyim. yine de siz bilirisiniz lan bana ne. ayrıca son olarak popcorn film olm hiç bi şey beklemiycen diyenler keşke bunu filme 163 milyon basan abilere deselerdi.

    -abi 160 milyon gömmüşünüz ama çok bi şey beklemeyin yani, geyik film sonuçta.

    bi de bunları yazarken aklıma arnold şıvarzeneger'in end of days filmi gelmişti ama niye gelmişti tam hatırlayamadım. o filmde de arnold şeytan ile karşılaşıyor ve kendisine tekme tokat giriyordu. en sonunda da bazukayla mı öldürüyodu napıyodu? bu filmde de uzaylı ıssırıyo ya falan ordan geldi aklıma herhal. güya çok güzel birleştirecektim iki filmi, konu köprüsü kuracaktım falan. bi sus amk yaaa (kendine diyor).

    --- spoiler ---
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap