878 entry daha
  • yurdum kızının ego tatmini için orada burada yayınladığı,yurdum erkeğinin hiçbir zaman atmadığını iddia ettiği mesajlar.

    burada paylaşılanlar kadar absürt bir şekilde olmasa da ben de yaptım bu denemeyi.erkekler içgüdüsel olarak her ormanda avlanmak ister.bunu yapmadığını iddia eden erkeklerin yüzde 99'u yalan söylüyordur.arada kafam estiğinde doğu avrupalı kadınlar üzerinde deniyorum,önemli bir kısmı geri döndüğü gibi asla ezik veya sapık muamelesi yapmıyorlar,çünkü bu eziklik veya sapıklık değil.ve avrupalı kadınlar için mutluluk ego tatmininden daha önemlidir.

    konuya kadınlar cephesinden bakarsak,mesajın niteliğine bağlı olmakla birlikte bir erkeğin facebook'tan bir kadınla tanışmaya çalışması,o erkeğin ezik,sapık vs. olduğu anlamına gelmez.size atılan her mesaja cevap vermek tabii ki bir zorunluluk değil ama en azından kibarca yazılmış mesajlara nezaketen cevap vermeniz çok da yanlış olmaz.daha da ileri gidelim insanların neredeyse evin içinde bile mail ile iletişime geçmek üzere olduğu bir teknolojik dönemde internetten tanıdığınız biriyle ilişki yaşamanın da bir sakıncası yok.yani ''ay bana yüzlerce kişi yazıyor ayyyy'' şeklindeki ego tatminin size pek bir faydası yok.
1312 entry daha
hesabın var mı? giriş yap