58 entry daha
  • atatürk , sevr vs. hakkinda yazdiklarinin sığlığına bakildiginda , tum bilgisizliginin , icindeki nefret ve kinin disa vurumuna engel olamayan puslu hava fırsatcısı. zaman ve sartlar mayalanmasina musait oldugundan dolayi salladikca salliyor, kustukca kusuyor, costukca cosuyor. yahu kusura bakma da insanda bu kadar inkarci olabilmesi icin, bu denli carpitmayi goze alabilmesi icin, birtakim belgelerin, kanitlarin , kabul gorebilecek belli bir temelin olmasi gerekir.

    bak simdi ; sevr'e tahammul gosteremeyen anadolu halkinin mustafa kemal onderliginde , nasi ayaga kalktigini, britanya cikarlarina halel gelmemesi icin, britanya nin nasil cark ettigini surdan okuyup ogrenebilirsin. korkma turklerin degil bu site ..

    (bkz: https://docs.google.com/…npjgtoegvpqibdgjtrkwo7umbw)

    bu linkte de bir avustralyalinin gelibolu , britanya cikarlari vs, icin yazdiklari var . churchill'in istanbul'u en fazla 4 hafta icinde elde edecegine dair savas masasina verdigi soz var .. oku belki isine yarar ..

    (bkz: https://docs.google.com/…tvs-7kf5o8facjteb47v2ktpxg)

    burda turkiye den ne istendigini ogrenebilirsin !

    (bkz: http://www.manorhouse.clara.net/book2/chapter1.htm)

    yeterli gelmezse, kosende gayet tutarsiz, uydurmasyon, bol camurlu birseyler yaz . hemen baska linkler yollarim merak etme !
693 entry daha
hesabın var mı? giriş yap