8 entry daha
  • aslında eskiden main characterim olan bu bıcırık arkadaş için güzel şeyler yazmıştım, ama bakıyorum ki sözlük ciddi şekilde dikkate almış bu hero'yu.

    üç beş bi şey eklemek istedim yüksek müsaadenizle efenim. "i play amumu as a jungler"

    mottoyu da girdikten sonra şunu söyleyim, uygun rune larla ve tantrum skill i ile amumu , potsuz jungle yapabilen iki herodan biri. (diğeri warwick, ama emin değilim başka varsa söyleyin.)

    belli başlı artıları :

    + tanky item build kasarken damage i eksik kalmaz.
    + kesinlikle ignore edilemez
    + oyunun en iyi ultilerinden birisi
    + en iyi team fight başlatıcılardan birisi (yine ulti sağolsun)
    + rylai çıktıktan sonra permanent slow olayı. (siz ağladıkça yavaşlıyor insanlar, buz tutuyor)
    + skinsiz hali de çok sempatik.
    + iki adet stun (bi tanesi alan)
    + tek kişiye değil takıma odaklı skill ler (w ve e alan dmg vuruyor.)

    eksileri:

    - oyun başı mana problemi (jungle da maviyi kaparlarsa eyvah)
    - yine oyun başında jungleda nispeten yavaşlık. (bir warwick bir nunu değil, bir shyvana bir lee sin bir udyr hiç hiç değil)
    - arkadaşlarına ihtiyacı var. (en azından oyun başında apmumu gitmiyorsanız sadece q+e+w+ignite ile kill alınmaz)

    aklıma gelen başka + - yok. aslında oynaması güzel bir arkadaşa benziyor şu duruma bakınca. takımca oynuyorsanız en güzeli. item build söylemiyorum her yerde var başka başka şeyler. sadece ben bot + heart of gold + aegis diyorum başlangıta. devamını söylemeyeceğim :)

    skill build konusunda jungle giden arkadaş için, tantrum öncelikli gidiyorum. solo top mumu denemedim, yapan var, sustainini eksik buluyorum. heroya göre alınabilir belki.

    bu mumya arkadaş için kaşif ezreal demiş: "things are bad when amumu is crying, but they're much worse when he's angry" . allah korusun.

    edit: muhabbeti de hoş bu adamın. ezdiğimiz bi oyunda fun build yapmıştım item ları. tamamen aura kastım aegis locket of iron solari abyssal scepter wota bot frozen heart olması lazım. takıma da dedim "please come with me, look i have many aura items for you, ahh im so lonely :(" diye. adamların içine oturdu oyun boyu beraber gezdik :d :d
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap