79 entry daha
  • zavallı islamcıların bir yanılgısı. iç anadolu'dan bunu söylerek çok komik duruma düşüyorsunuz. aydını, izmiri, balıkesiri, çanakkaleyi, afyonu, eskişehiri, uşakı, kütahyayı, sakaryayı ve oradaki köyleri gezin de olmuş mu olmamış mı size anlatsınlar.

    birçok yerde kızlarımıza tecavüz etmesinler diye dağlara çıkarıldı. bundan haberiniz var mı? bazı illerde çok büyük sığınıklar vardır hepsine çocuklar ve kadınlar saklanmıştır. balıkesir kuvayi milliyenin gizli merkezidir. tüm toplantılar burada yapılmıştır. atatürk kaç kere gelmiş ve hep iletişim halüindedirler. izmirin işgalinin reddi balıkesirden dünyaya ilan edilmiştir ve kuzey cephesi açılmıştır. kurtuluş savaşında yaklaşık 9000 asker ölmüştür. bunun yanında kuvayi milliyeciler ve halktan insanlar ölmüştür.

    balıkesirde gizli toplantıların yapıldığı esnada yunan zabıtaları korkutmak için barbar türkler yaftasından yola çıkılarak sokaklarda vahşi koyun-sığır postu giyen yüzlerine kara çalınmış yalın ayaklı insanlar dolaştırılmıştır. bu insanlara tülütabak denir. böyle de zeki bir milletizdir. iç anadoludan ve masabaşından ahkam kesmesi kolay.

    işte bu yüzden batı anadoludan oy alamıyorsunuz. atatürkü zedelemek istiyorsunuz. o adam o savaşı kazandı, hata yapmış olsa bile tarihten silemezsiniz. en azından batı anadoludan. kahvelerde kurtuluş düzmece diyolar diye hep konuşuyorlar ve üzülüyorlar. böyle cümlelerle nineleri, dedeleri üzüyorsunuz gidin onlara sorun. bizzat tanıklar. hep oy kaybediyorsunuz...

    tülütabak: http://wowturkey.com/…_125_tulukabaklar_6_eylul.jpg (link yenilendi.)
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap