5 entry daha
  • ilk sezonumuz cok acili gecti. ben 2005'ten beri oynarim bu oyunu, ilk kez bu kadar sikildigimi ve sikildigimi hatirliyorum. kinayemi seveyim.

    http://i.imgur.com/hzhplxo.png

    22 takimli ligde 22 takimla da berabere kalmayi basaracak kapasitede bir takimimiz var, gelirken attractive futbol izleticem dedim, demez olaydim. benim ustume tiklayinca adim lucescu cikacak diye korkuyorum.

    su skorlara bakar misin ya ?

    http://i.imgur.com/yhsj9ig.png
    http://i.imgur.com/dx0gdqr.png

    dogru duzgun transfer de yapamiyoruz cok altlarda oldugumuz icin. nerede it kopuk varsa getirdim takima. kiralik bulana kadar canim cikti, adam gibi de oynamadilar zaten.

    http://i.imgur.com/stxccrv.png

    tum maclarimiza alt oynayan biri koseyi donebilirdi. 60'a yakin mac yaptik sezon boyunca 50-55 tanesi alt bitti. 0-0'lar havada ucustu, galibiyetlerimin hemen hemen hepsi 1-0, futboldan o kadar soguttum ki sehri, tum millet krikete basladi. ben bile kurallarini ogrenmek icin wikipedia'yi karistirdim ne yalan soyleyeyim.

    takimin yarisi non-contract oynadi, diger yarisi da part time contract'a sahip ve obur sene kalmak icin inanilmaz paralar istiyorlar. galiba tum kadroyu kaybedicem bu yaz. seneye kovulur muyum, yoksa malzemeci mi yaparlar beni bu kulube cok merak ediyorum.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap