24 entry daha
  • ablamı hastaneden çıkardık, ilaçları ve ev bakımı da aynı ciddiyetle sürücek, benim sinirler aşırı yıpranmadan kontrolünü kaybetmiş durumda akıl pek sağlıklı işlemiyor yanıma para almamışım ilaçları bulmaya çalışıyorum, neyse uzun lafın kısası bir telefon geldi, ilaçlar istanbulda bir depoda varmış ama eczanenin o ilaçları çekmesi için geçerli olan saat geçilmiş, e kızın ilacı hemen alması lazım sabah akşam serum durcak kolunda nasıl olcak bu derken ben eczaneye dedim sizin kalfanız gibi gideyim ilaçları alayım size getireyim işleminizi yapın ordan da eve geçeyim? eczacı tamam dedi.

    şimdi geldik taksiciye, çevirdim bir taksi dedim önce şuraya gidicez ilaç alıcaz ordan şuraya filan söyledim herşeyi, adam tamam dedi lan gidiyoruz cepte para yok onu hatırladım, bankamatik görürsek durur musunuz dedim ama bir de zamanla yarışıyoruz, adam dediki abi senin işin acele gibi ben sana vereyim ilacın parasını sen bana sonra verirsin, eyvallah dedim gittik her işimizi hallettik adam benimle yarım gününü geçirdi bu arada istanbul trafiğinde şehrin 3 köşesine gittik resmen bir de cebinden 250 lira para verdi.

    akşam 6 gibi parayı çektim hem borcumu vericem hem de taksimetrenin 2 katını vericem gözden çıkardım adama sevgi oluştu içimde, almadı amk, taksimetre ne yazdıysa onu aldı gitti adam.

    ha bu arada öyle çok acaip bi rakkam da değil taksimetre ücreti, adamın giden saatlerinde kazanacağı paranın yarısı değil ama herif insanmış.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap