131 entry daha
  • ikinci bölümüyle iyiden iyiye ivme kazanmış dizi.

    --- 2.bölüm spoiler ---

    - spartacus tebdil-i kıyafet işini sevdi, orduspor formasıyla şehre daldı. vatandaşın nabzını yokladı, sosyal etkinliklere iştirak etti, alışveriş yaptı. sikmeden sevmek böyle olsa gerek. ayrıca kendisinin ağza verme fetişi de geçen sezon finalinden sonra bir kez daha kendini gösterdi. bu kez mızrakla.

    - spartacus ile gannicus'ın bu sezonki yaratıcı şekilde pekmez akıtma şenlikleri start aldı. spartacus taşlanan kölenin kafasını ayçekirdeği gibi açarken, gannicus da şerefsiz romalının yüzünü diagonal biçimde keserek diziyi meme görmek için izlemeyen %1'lik kesimi ihya etti.

    - crixus'ın durup dururken bir anda gaza gelip sesini yükselterek sarfettiği iddialı cümlelere hastayım. spartacus ile konuşurken aniden "blablabla ve şehri alacağız!" diye adamın kulağının dibinde bağırdı ya la. neyse ki sparty kendi haline bırakıyor bu gibi durumlarda, sallamıyor pek.

    - dikkat ettim de spartacus ile gannicus bir dövüş stratejisi geliştirmiş, iki bölümdür biri adamı havaya fırlatıyor diğeri yere düşmeden kesiyor herifi. bir tsubasa&misaki tadı yakalamak mümkün. crixus da bu bölümdeki meşale yakalama performansıyla ekibin wakabayashisi olarak göze çarptı. ideal 11 yavaş yavaş oluşuyor, takım içinde huzurusuzluklar olsa da.

    - truva'daki brad pitt'in gençlik halini sezar diye yutturmaya çalışıyor yapımcılar. klasik bir piç savaşçı tiplemesi. kadınlara düşkün, asi, karizmatik ve anladığım kadarıyla boş zamanlarında sünnet olmayı seviyor. gannicus ile karşı karşıya gelmeliler.

    - marcus crassus'ın kölesiyle ilişki yaşıyor olması, spartacus'a ve diğer kölelere bakışının şimdiye kadarki kötü adamlarınkinden farklı olduğunun bir başka ispatı. hani batiatus da kölesiyle sevişirdi falan da, o köle kendisine ismiyle hitap etmeye kalksa keserdi götünü. crassus bazı şeyleri aşmış gibi. adam van kedisi çıktı bi de, onlar nasıl gözler lan.

    - bu bölümde gerçekleşen şehrin alınması, emekli dul ve yetimin katli ile crassus'ın ekibi toplaması olayları sonun başlangıcını müjdeliyor. hayırlara vesile olsun.

    --- 2.bölüm spoiler ---
1163 entry daha
hesabın var mı? giriş yap