29 entry daha
  • az once bitirdigim oyun. steam indiriminden complete pack olarak almistim cok ucuza.

    eglence amacli bir oyun, espriler ciddi anlamda 10 numara anlayabileni oyunun ortasinda kirip gecirir nisan falan alamaz hale gelirsiniz o derece.

    sonlara dogru upgradeler ile bir nevi super komandoya donusuyor zorluk ne olursa olsun oyun kolaylasiyor. paranizi upgradelere dogru harcarsaniz son bir kac gorev en zor olmasi gerekirken olmediginiz icin en kolay oluyor. ama oyun sadece olmek oldurmek degil, bir cok yetenek gorevi, activitysi fala var. tanri moduna da gecsen iyi oynamadigin surece gecemeyecegin seyler.

    inanilmaz cok gonderme mevcut oyunda. star warstan tut da frp alemlerinde undead kesme geyiklerine kadar. hepsinde de oldukca eglendim, kacirdiklarima saints row wiki den ogrendim neseme nese katti.

    simdi bu oyun bir baldurs gate ciddiliginde degil. cerezlik oyun. cerez deyip kucumsemiyorum son yillarda eski gta'lardan sonra beni bu kadar eglendiren oyun cok azdir. eski worms armageddon ve world party de bu kadar eglenmistim bir de ilk gta larda. o derece yani siz anlayin.

    cinsellik abartilmis falan denmis. evet +18 oyun ve cinsel esprileri kaldiramayim ay cok seksist bunlar falan diye oteceksiniz oynamayin. ben geyigine bayan bir karakterle oynadim oyunu, kinzie ile olan diyaloglar superdi arabayi falan surmeyi birakip konusmalara odaklaniyordum.

    diyecegim o ki, steam falan indirimi gordunuz mu cakiverin full complete packi. nasil vakit gecirdiginizi anlamayacaksiniz. kendi turunde ciddi anlamda cok basarili. absurdluklerin bini bir para eglence girla gidiyor. bu zamanda eglence faktoru uzerine yogunlasan zaten az oyun varken boylesini kacirmayin derim.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap