37 entry daha
  • oğlumun final dershanesi seviye belirleme sınavı için mitingten de maçtan da bihaber olarak kadıköy'ün yolunu tutmuştum.altunizade'den zeynep kamil istikametinden gitmeyi uygun buldum ve siyami ersek hastanesi'nin orada gördüm ki yolları kapamışlar.
    neyse bi şekilde bi yollardan geçerek kadıköy belediyesi'nin oraya gelebildik ve 1km kadar yolu koşarak sınava yetiştik. sınav bitince mitingden dolayı kapanan yollar hala açılmadığından mecburen fenerbahçe stadının ordan çevreyoluna dönmek zorunda kaldım trafikteki benim gibi zavallı insanlarla beraber.
    stada doğru yaklaştıkça etrafta bira içip saçmalayan holiganlar artmaya başladı. eski salı pazarından stada döndüğüm anda oldu; yanımdaki minibüse bir kaç bursaspor tsörtü giymiş insancık saldırmaya başladı. onları gören diğer insancıklar da taş atmaya başladılar, taşlardan biri benim arabamın tepesine düştü, diğeri teğet geçerek minibüsün camını kırdı, sonra sloganlar başladı "kahrolsun pkk " diye ve bu minibüsteki teyzenin kırmızı-yeşil-sarı renkli bir bandana taktığını farkettirdi bana. noluyoruz demeye kalmadan kendimizi savaş alanının ortasında bulduk; arabanın içinde siper almış, korkmuş bi şekilde yaşananlara inanamayarak.
    inanın hala etkisindeyim. eve döndüğümde öğrendim, kadınlar gününden dolayı bir miting olmuş, mitingde bdpliler de varmış, bu bazı milliyetçi tiplere batmış önümde yaşananın benzerileri kadıköyün değişik yerlerinde yaşanmış vs vs ..

    neyi paylaşamıyosunuz neyi ?? maça geldin sen, maçına baksana.. maç demişken artık bir taraftar değilim. istemiyorum bu ülkenin bi takımını falan desteklemek artık. ne zevk veriyor oyunları ne de sonrasında olaylar bitiyor. *
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap