514 entry daha
  • instagram sayesinde tüm dünya fotoğrafçı olduysa ekşi sözlük ve diğer sözlüklerle de isteyen herkes yazar olmuştur.

    şimdi bir yazar düşünün adam dünyanın kitabını, defterini yazmış, bunu milyar insana ulaştırmış, türlü mecmuada dünyanın yazısını yazmış bir dünya insanla paylaşmış sonra oturmuş ekşi sözlük'e ali sözlük'e veli sözlük'e bakarak demiş ki: "amın oğullarına bak önlerinde klavye, ellerinde internet. sikimsonik bir siteye üye olmuşlar, tüm bu zibidilikleri yetmiyormuş gibi bir de dünya düzeni, inanç sistemleri ve kişiler hakkında bir bokmuşlar gibi ellerinden sıçıyorlar. amını siktiğimin interneti ve sözlükleri yüzünden herkes yazar(!!!!111!) oldu"

    eğer mevzuya böyle bakıyorsak hepimiz birbirimizi sikip başımızı önümüze eğerek buradan gitmeliyiz. fotoğrafçılar da artık bi dursunlar amına koim yeter da... kameraman insanlar tanıyorum hiçbiri de "telefonlarda kamera var eline ayfonu galaksiyi alan film çekiyor, klip çekiyor. bilmez ki 2k çekmek nedir 4k çekmek nedir. kamera dili nedir :(((" demiyor ama bu fotoğrafçı kardeşlerde nasıl bir aşağılık kompleksi varsa usta susamıyorlar, bitemiyorlar.

    instagram bir paylaşım sitesidir dünyanın en iyi fotoğrafçılarının buluştuğu bir mecra değil. olur da üyeleri içinden biri hünerini dünya ile paylaşır ve bu vesileyle hak ettiği yerlere yükselir ne mutlu o kişiye ne mutlu instagram'a. biraz pozitif olun lan artık.
14105 entry daha
hesabın var mı? giriş yap