7 entry daha
  • yükseklik korkusuyla asla bağdaşmayan değişik bir his veriyor insana. yüksekli korkusu gibi endişeleriniz varsa, endişelerinizden sıyrılın ve o bölgeye gitmişseniz mutlaka yapın bunu.

    sezonun açılışı mart ayıdır. diğer aylarda da uçur elbette ama ben bu eşsiz deneyimi iki kere defa yaşamış biri olarak eylül ayını yani bağ bozumunu tercih etmenizi öneririm.
    yeterli miktarda alçalıp, üzüm bağlarından üzüm koparma şansınız olabiliyor o zaman. elma falan toplanabiliyor ağaçlardan ya da.

    fotoğraf çekin ve çektirin. pisa kulesini düzeltmek için destek veriyormuş gibi çekilen klişe fotoraflar gibi klişesi bile vardır bu sepette çekip, çektireceğiniz fotoğrafların. işaret ve başparmağınızla uçan balonları tutuyormuş pozudur o da. bunu da yapın.

    ayrıca pilotları çok havalı olur bunların. inişten sonra size verilen sertifikaların altında pilotların ismi ve imzası vardır. o sertifikayla ve uçtuğunuz pilotla da fotoğraf çektirirsiniz falan. özellikle yabancı turistler bu ayrıntıyı asla es geçmezler. f-16 ve c-130 pilotu arkadaşlarım var, valla onlarda yok böyle hava.

    indikten sonra açılan köpüklü şarabın tadına bakarken, yer ekibine bahşiş bırakmayı ihmal etmeyin.

    emergency durumlar için hafızanızda bir kaç dua bulundurun.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap