9 entry daha
  • carl's jr. cok feci bozduktan sonra bugun new york burger'ini denedim. sonuc mukemmel. nasil mukemmel derseniz fast food icin mukemmel. bundan iyisi olamaz sanirsam.

    ekmek cok guzel. susamli ve ne bileyim ya. tarifi zor. hani ekmek taze ama agizda dagiliyor. kitir ama yormuyor. kalinligi hamburger etini golgelemiyor.

    eti cok kalin degil ama lezzeti iyi. kesinlikle rahatsiz etmiyor.

    peyniri, mantari, sogani, tursusu ise guzel. zaten bunlardan fark yaratmak zor.

    icecek olarak pepsi satiyorlar. ben max istedim kutuda verdiler. hep mi boyle bilmiyorum. belki pepsi max kalmamistir icecek kutusunda.

    patatesi ise kalin. mc donald's patatesi degil ama guzel. ayrica isterseniz baharat attirabiliyorsunuz uzerine. daha bir leziz oluyor.

    patates yerine falafel da alabiliyorsunuz. denemedim.

    bunun disinda bir mudurleri var dunya tatlisi. guleryuzlu, samimi, nazik. her siparis verene cay, kahve ikram etmeyi oneriyor. giderseniz de cidden veriyor, alani gordum ama benim zamanim yoktu. hani adam titanic'teki sarkici gibi biri. beyefendi tavirlari ile hizmeti 10 numara. keza calisanlari da oyle. balik bastan kokuyor.

    menu ucreti 12.75 idi. foursquare'de check-in yaparsaniz size bir bildirim geliyor ve bunu kasiyere gosterirseniz yuzde 20 indirim yapiyor ki mukemmel. ben sonradan fark ettim. siz dikkatli olun.

    cevahir'de yemek yiyecekseniz ve caniniz hamburger istiyorsa ilk tercihiniz olmali. carl's jr.'dan tek eksigi balkonu yok ve refill degil. ama bunu da kutu pepsi ile kapattilar fakat dedigim gibi standart mi bilmiyorum.

    siddetle oneririm.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap