23 entry daha
  • yeni sezon cbs dizisi. the good wife gibi bir inciyi bünyesinde barındıran kanalın ikinci hukuk dizisini o muhteşemlikle karşılaştırarak incelemek büyük haksızlık olacağı için bağımsız düşünüyor ve özellikle hikayesi sebebiyle ikinci bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum.

    iki birbirinden hoşlanan hukukçunun karşı karşıya mücadelelerini konu alan ve güney carolina'da geçen bu dizide gerçekten iki çekici başrol var: cam gigigandet ve anna wood. aralarındaki çekim henüz tam kıvamını almamış olsa da bir "will they - won't they" fırtınası koparma potansiyeline fazlasıyla sahipler.

    fakat buraya kadarki kısım dizinin ilgi çekmeyen kısmı. yakışıklı/güzel oyuncular ve karakterler arası çekişme her dizide var. bu diziyi benim için ilginç kılan bir bölümde sonuçlanmayan hukuki olayı oldu. belli ki işleri büyütüp birkaç bölümlük uzun bir hikaye anlatacaklar. üstelik ilk bölümün finali itibariyle çok da heyecan dolu olacak. kısaca bahsetmek gerekirse polis merkezinde çalışan kadın polis ve seks oyunları oynadığı "sevgilisi" merkezde sorunlara yol açar. kadın işten çıkarılınca dava açmaya karar verir. fakat ortaya çıkan yeni deliller oyunu fazlasıyla değiştirir. birileri yalan söylemektedir ve büyük bir skandal kapıdadır.

    eğer ki sezonu ikiye böler ve 12 bölümlük büyük hikayeler anlatırsa bu karakterlerle epey keyifle izlenir bir dizi olur "reckless". haftalık hikayelere dönerse de izlenebilir ya, öbür türlüsü daha iyi. baş erkek karakterimiz yeterince ayrıksı, yeterince orijinal. kadın avukatımızın biraz daha kişilik sahibi olmaya ihtiyacı var, zira yardımcısı bile ondan daha renkli ve ilgi çekici. ilk bölüm tökezlemeleri diyor, sezon başlangıcında ikinci bölümünü bekliyorum.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap