30 entry daha
  • gta çakması olmasına rağmen gta' ya gta' nın kendisinden daha çok benzeyen felaket eğlenceli bir oyun. biliyosunuz ki gta serisi 4. oyunuyla birlikte eski eğlence odaklı çizgisinden çıkıp daha gerçekçi bir yapıya doğru evrimleşiyor gitgide. bu oyun ise tamamen o gta 3, vice city ve san andreas' daki eğlence odaklı konsepti çok daha abartarak sunmayı denemiş. bunda baya da bi başarılı olmuş.

    oyunun ilk başları 3. sınıf bir oyun izlenimi verip, çok kalitesizmiş gibi dursa da oynamaya başladıysanız biraz daha şans verin derim. fena halde açılıp kendine bağlıyor çünkü ilerde oyun. içerdiği silahlar, araçlar, görev tasarımınlarındaki çılgın seviyedeki çeşitlilik falan çok çok iyi. mizah unsuru olarak da oynadığım en komik oyunlardan biri olması da cabası. acayip espriler ve göndermeler var bütün oyun boyunca.

    serinin ilk 2 oyununun gerçekten kalitesiz bir gta çakması olması haricinde hiçbir olayı olmadığı için bu oyuna önyargılı bir şekilde yaklaşıp aldığı yüksek notlara rağmen torrentten indirmeye bile tenezzül etmemiştim. ama ps plus bu ay bedava verince ve coop oynayacak arkadaş da bulunca oyuna bi dalayım dedim. sonuç: hiçbir saniyesinde zerre sıkılmadığım 30 saatlik harika eğlenceli bir coop gameplay. işte ps plus' ın en güzel olayı da bu. kıyıda köşede kalmış, gözünden kaçan güzel oyunları farkedebilmeni sağlıyor. mesela bu serinin 4. oyunu da yakında çıkacak. adamlar bu oyunu plus ile bedava vermese o 4. oyun benim umrumda bile olmayacaktı. ama şimdi radarıma girdi o oyun. yani yapımcılar için de böyle harika bi katkısı var bu plus' ın beleş oyun sisteminin.

    eski gta' ları sevenler, o oyunlardaki helikopterli, uçaklı, bilmemneli manyak manyak görevleri özleyenler kaçırmasın bu oyunu. hazır gta 5' in çıkışı da yaklaşırken çerezlik, zaman geçirmelik güzel bi oyun işte. hele coop oynama imkanınız varsa fevkalaaaade.

    8.5/10
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap