11 entry daha
  • çeşitli entrylerde defalarca bundan önce de yazdığım üzere "eğer çok rahatsızsan çeker gidersin kardeşim". neyi kime kanıtlamaya çalışıyorsun? kamu malı mı burası hak, adalet arıyorsun, sorguluyorsun. hee sorgula, yaz eyvallah ama sonra hiçbir şey olmamış gibi buradaki hayatına devam etme. yalancı dediğin bir adamın topraklarındasın çünkü.

    ilk zamanlarından beri belli bir kesime hitap eden bir oluşum idi sözlük. sonraları "nerede çokluk orada bokluk" oldu kimimiz soğuduk, kimimiz tamamen koptuk. ülkede neler oluyor, insanların gözünün içine baka baka yalanlar söyleniyor, medya denen zırvalık tamamen uydurma haberlerle her gün hepimizi çıldırtıyor, birileri boş yere ölüyor, ne o ssg yalancı. eee so what gülüm? bazı durumlarda yeri gelir ortamı yumuşatmak için yuvarlak konuşursun edersin, sana uymayanı da hayatında, kendi oluşturduğun ortamda istemezsin bundan doğal ne var ki?

    10 yıldan fazladır hayatımda sözlük, az yazar çok okurum, çok süper adamlar tanıdım, hala daha görüşürüm ederim. tek bir şey söyleyeceğim, ssg farklı bir ideolojiye sahip olsaydı saygı duyar, benim için bu kadar önemli bir oluşumu hayatımdan sonsuza kadar çıkartırdım. yaklaşık son iki aydır özel hayatımda yaptığım üzere. bu kadar basit.

    bu zamanda ideolojisi olmayan, tarafsız olmayan bir ergin bulursanız alnından öpün, ya da dövün ne bileyim.

    tamamen taraflı olan bir konuya, insanlığını kaybetmemiş tarafsız yazar aranıyor bir de.

    beğenmeyen paylaşmasın yazayım tam olsun.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap