• küçük bir siber saldırı demek daha doğru. farklı dns bağlantılarından farklı hatalar veriyor. anonymoxdan giriyorum ben de. subetha bağlantısından şu resim çıkıyor.

    caps

    edit: twitter'dan aynı durumu yaşayan insanlara bakabilirsiniz.

    twitter sörç

    edit2: bazı arkadaşlar trollüyorum sanıp zamanın ötesine göndermiş.

    edit3: arka fonda ilahi de çalıyormuş.

    edit4: ekşi'nin twitter hesabından şu twit yazıldı: (twiti sonra silmişler)
    dns olarak opendns kullananlar dns poisoning yüzünden @sozluk yerine başka bir sayfaya yönlenebiliyorlar. google public dns öneririz.

    edit5: inci sözlük twitter hesabından şöyle demiş: problem bizden degil muhtemelen dns kaynakli. ttnet calisanlarinin veya benzer devlet kurumlarinda calisanlarin bireysel isi olabilir.

    edit6: ayrıca "işte biz yaptık, dinsizlere müstahak, oh iyi olmuş" ağızlarıyla cihad paylaşımları yapan şakirtler şunu unutmasın: olm çok komiksiniz ya.

    edit7: ssg'nin konuyla ilgili açıklaması şöyle:

    eksisozluk.com domain kaydının tutulduğu gkg.net hesabı ele geçirilmiş ve birkaç saatliğine dns'ler değiştirilerek başka bir adrese yönlendirilmiş. dns'ler şimdi gerisin geriye güncellendiğinden artık sorun kalmamış olması lazım.

    yani hack kısmı doğru ama ekşi sözlük sunucularına bir sızma durumu yok. gkg.net üzerinde dns değişikliği var. dolayısıyla ekşi sözlük bilgileri sızmış ya da zarar görmüş değil.
178 entry daha
hesabın var mı? giriş yap