22 entry daha
  • diablo 3'ün yeni expansion'u. bir lord of destruction olmadığı çok ortada. envai çeşit şey yazdım zaten diablo 3 üzerine * * * o yüzden çok kasmiycam.

    ama genel olarak bir iki şey söyleyebilirim:
    - silver\blue konseptine bayılırım. çok yakışmış.
    - hikaye, tabii ki tıptırt. öyle tırt ki o kadar olur. bakın neden tırt anlatayım.

    hacı ben tyrael'im tamam mı. şimdi zamanında ben marius'a dedim ki, bak dedim hellforge var, git mefistonun daşını kır. yok, kıramadı. sonra başımıza envai çeşit iş falan. sonra noldu işte "bir grup kahraman" kesti mefistoyu sağolsun, kırdı daşını. sonra diabloyu da kestiler. diablonun taşını kırdılar, çok şükür. bütün bunların supervisor'ı archangel tyrael di mi. şimdi bu adam zırhı falan sökünce hafızasını mı yitirdi, kafası mı güzellendi ne oldu bilmiyorum. ulan sen değil miydin baal'in soulstone'u da işte gizleyen ama daha sonradan dark wanderer'a kaptıran? sendin di mi canım. şimdi gelmiş ne diyosun? "he biz bu bilek soulstonu gıramıyoruz, madem öyle saklayalım, 'işallah' saklamak işe yarar" falan. daha saklayamadan gelip alırlar senden, gerizekalı. ulan nerde senin wisdom'un lan? la olm ben miyim encıl sen misin encıl! abi şimdi biri bana şunu söylesin, biz salak mıyız lan? şş, blizzard. söyle bana. salak mıyız biz? alo!

    değiliz olm değiliz. lan archangel tyrael'den bahsediyoruz, fantastik bir evrenden bahsediyoruz. mesela hellforge var falan. mephisto'nun evil'ı yeteri kadar kuvvetli değil miydi yani? mefisto lan adam alooo! noldu? cazır cozur kırmadık mı? kırdık, içinden perfect'ler düşmedi mi? düştü! ee? hayır bi de ben o kadar ortamın anasını sikmişim, cenneti yardıra yardıra diablonun anasını bellemişim. sana bırakır mıyım lan black soulstone'u? sen naptın? ben 1000 1000 vururken sen 10 10 vuruyodun tyrael efendi. alırım o soulstonu, kendi işimi kendim görürüm halbusi. di mi? ya bak nası sinirleniyorum. giderim hellforge'a, anasını bellerim o black soulstone'un. hadi hellforge olmadı. ulan o kadar şey var yani hordardim var bilmemne var. bunun bir ilmi irfanı yok mu yani? bu blacksoulstone bi kere yapılınca hep kalacak bişey mi?

    ya olm bak. bak. tamam sakinim. şimdi dinle beni. hacı. sen bu kafayla bi yere varamazsın. şimdi bak:
    1) black soulstone'u neden yok edemiyoruz?
    2) velev ki x sebepten yok edemiyoruz. bugün edemiyosak yarın da edemiycez demektir. nolcak yani bi anda "aa meğer böyle oluyomuş" mu diycez.
    3) sen wow'da rengini belli ettin zaten, oyuncunun anasını sikmeye yer arıyosun. şimdi iyi dinle bak: madem yok edemiyoruz, bi başkası geldi aldı soulstone'u. şimdi onla uğraşıcaz.
    4) tabii ki onu kesicez. arthası kesmiş adamız lan sikindirik bi riiğpırı mı kesemiycez. di mi? ee kestik. noldu, soulstone gene ortada.
    5) gene sakliycaz.
    6) 2 sene sonra "diablo 3. ananın amı" diye expansion pack gelecek. anamızın amı gelip alıyomuş soulstone'u. onu kesecekmişiz.
    7) sonra noldu? diablo 3. eşeğin ziki. sonra komşunun kızı. sonra bilmemne.

    ya neyse, kesin bi kuralına kitabına uydururlar da. benim de derdim o. çok başarısız uyduruyolar abi. 2004'te ki yarım aklımla demişim abi, diablo'nun tekrar ortaya çıkması zaten başlı başına oyuncuyla taşak geçmek gibi bişeydi yani. ısrarla devam ediyolar. etsinler bakalım. oyunu oynarız iyi güzel ama, yani bizi böyle salak yerine koyuyolar ya, sinirleniyorum abi yani diyecek bişey yok.

    ayrıca o adria kevaşesini de hiç sevmezdim diablo 1'den beri. bu oyunda onu kestirsinler, biraz rahatlarım.

    bu arada crusader'a değinmiyorum bile. ya karakter güzel ama yani. of be blizzard of iliğimi kuruttun yemin ediyorum iliğimi.
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap