143 entry daha
  • radyosu üzerinde kanal ve frekans değiştirilmesi imkansız olan araç. normalde frekans, rds ve hafıza olarak 3 menüsü olan fm radyoda imleç daima rds üzerinde durmakta ve sadece rds kanalları değişim yapmaktadır. imleç hiç bir koşulda ne sağdaki hafıza kısmına ne de soldaki frekans kısmına kaymamaktadır.

    sorunu silettiğim yetkili servis bana bu modelde bu özelliklerin olmadığı gibi saçma bir cevap vermektedir. hayır bu dediğim özellik daha yeni sattığım 20 bin liralik clio'da varken neden 60 bin liralık megane'da olmuyor ve biz nasıl frekans arıyacağız onu çözemedim (bkz: nereye sıçacağız). aynı soruyu sorduğum yetkili servis çalışanları ise bana tren muamelesi yapmaktadır.

    konu renault'un merkezine şikayet olarak iletildi. bekleyip nasıl bir çözüm üretecekler çok merak ediyorum.

    edit: iş yerime bi kutu çikolata gönderdiler. bi de soğuk su istedim kendilerinden. entry sonrası mevzubahis radyonun tuşları soyuldu. pul pul döküldü aq radyo elime. değişim için servise bıraktık, yeni takılan radyoda bi çok fonksiyon çalışmıyordu bile. ikinci kez değişim için bıraktığımda aracımın tamponunu sürtmüşler. verin aq aracımı dedim sonunda. piç ettiler aracı durduk yere.

    tam şansımı sikeyim diyecem aklıma volkswagen sahipleri geliyor. beterin beteri var..
505 entry daha
hesabın var mı? giriş yap