12 entry daha
  • cok dusuk. 25 i gormeden kaparlar o kizi.

    bununla ilgili sadece 1 ornek gordum. kiz baya bi guzeldi. 1.70 li boyu ve duzgun fizigi de bonusuydu.

    biraz ilgilendim tanstim. ailesi asiri tutucu. abileri işleri geregi gece gunduz kari kiz pesinde kosmalarina ragmen kiz kardeslerine aşiri korumacilik yapmislar.

    25 yaslarina kadar cocuk gibi dizlerinin dibinde olmus kiz. calistirmamislar bile. sadece 1-2 yil bi s tecrubesi var. 30 yasina yakin yaşi şuan. bi ara isyan etmis, bu yuzden arkadas grubuyla disari cikmasina izin vermisler aksam 10-11 e kadr.

    hicbir sevgilisi olmamis. olamamis. tam da anlatmiyor ama sanki tahminim sevgili adayi ile ya da sevgilisi ile abi ve kuzenleri arasinda nahoş şeyler olmuş gecmiste.

    kiz bildigin kafayi yemis. çok net. bir sure gorustum ben, uzerine gittim ama cekilcek gibi degil. inanilmaz guzel ama net deli. acayip uzuldum haline ama yapcak bir sey yok.

    sosyal medya hesabinda gunde 500 kez aşk, sevgi ve dogru adam ustune seyler yaziyor falan.

    yazik. sikmiş atmiş hayatini amcik agizli bir aile.

    ha bi de 25 i gectigi halde evlilige soguk bakan bazi kizlar oluyor. bireyselligi severler. gezmeyi, hatta yurtdisini vs tercih eden. ikinci ihtimal de bu.

    edit; bu arada evlenmeyen bir kadin için evde kalmiş lafinin kullanilmasi kotu tabiki ama bu erkekler icin bile kullaniliyor aslinda. bağnaz toplumlarda var bunlar. avrupa, rusya, turkiye farketmiyor. bagnazligin oldugu her yerde gozlenir.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap