2 entry daha
  • üniversiteden bir arkadaşımın aşkın gözü kördür özdeyişine istinaden yaptığı bir eylemdir.

    ukraynaya gitti, orada çalıştı, derken kesin dönüş yaptı memleketine ama oraya gitmeleri devam etti. skype canavarı olmuştu kendisi. derken bir gelişinde iki kişi geldiler. yengemizle beraber.

    beraber bir çay bahçesine, restoranta ya da pikniğe gitmeye çekiniyorduk. zira yengemiz victoria's secret modellerinden halliceydi. heralde buraları paris ya da los angeles'teki long beach sanıyordu. marka giymiyordu ama nereden buluyordu o kıyafetleri bilmiyorum. yengeyle göz teması kurarak muhabbet edemiyorduk zira yengemizdi sonuçta. restoranlarda vs yanımıza gelen garsonlar bile uzaktan fotoğraf çekmeye çalışıyorlardı, bu kesin ünlü biri ama kim acaba diye.

    derken, 3 yıl aradan sonra 1 ay kadar önce hem ukraynaca hem de türkçe iki ismi olan ufaklığın doğum gününe gittim. 4 yaşına girmiş velet her iki dili de anadili gibi konuşuyor. yengemiz ise haliylen göbek yapmış. kıyafetler feci şekilde düzelmiş. victoria's secret'tan defacto modellerine terfi etmiş. yani göz teması kurmak artık serbest. çünkü artık bizden biri olmuş gibin.
266 entry daha
hesabın var mı? giriş yap