7 entry daha
  • ilk film kadar güzel, gerçek bir devam filmi. ne diğer devam filmlerindeki gibi bir başka macerayı anlatır, ne tarzını değiştirir, ne oyuncularını.. o kadar başarılıdır ki, gerçekten iki filmin tek bir film oluşturduğunu görürsünüz izlerken.

    the bride, bu filmde diğerinden farklı bir yüzüyle karşımıza çıkmıştır. biz onu hakkını arayan masum gelin zannediyorduk; epey yanılmışız.. zira, kendisi bir elmanın yarısı gibi benzer düşmanına, ki bu da hayatın karşımıza çıkardığı en büyük bilmecedir, iki insan birbirine ne kadar benzerse o kadar birbirinden nefret eder. bir düşmanı olanlar ya da biri tarafından düşman edinilenler aslında o kişide kendi yansımalarını görürler. katlanamadıkları, en nefret ettikleri de budur zaten, başka bir dünyada ve başka şartlarda belki de birbirlerini seveceklerini içten içe bilirler.

    alemlere action olsun diye indirilmiş bir film değildir face off gibi.. baya alakasızdır aslında. ama dövüş sahnelerinin estetiği göz doyurur.

    not: bu film hakkindaki en baba ipucu ilk filmde verilmistir, hem de gozumuzun icine sokularak.. goren gozler aninda ogrenmis ve sasirmistir..
    ayrintilar icin ilk filmin bazi sahnelerine dikkat edilmesi gerekir..
176 entry daha
hesabın var mı? giriş yap