62 entry daha
  • - daha önce hangi evdeydiniz, referans verebilir misiniz?
    - 4 farklı evde kaldım evvelinden. övünmek gibi olmasın ama aranan bir kediyimdir. referanslar için şehrin çeşitli yerlerindeki fotoğrafım bulunan "kedimiz kayıp" temalı duvar ilanlarındaki numaraları arayabilirsiniz.

    - bir önceki evinizden neden ayrıldınız?
    - mama, su ve kum gecikmeleri yaşıyordum. son alınan mamanın da tadı çok kötüydü, dayanamadım.

    - sokak hayatı?
    - biz yedi kuşaktır ev kedisiyiz. sokak hayatım hiç olmadı. orada yaşayan kedi arkadaşlarla empati yapabiliyorum, hayatları çok zor.

    - tüy dökme sıklığınız?
    - mevsimsel olarak döküyorum, sosyal dökücüyüm.

    - koltuk tırmalama huyu?
    - her kedide ne kadarsa o kadar. bazen stressli oluyorum, sabah yogasını atladığım zamanlar artabiliyor. tırnaklarım kaşınınca da arada tırmalarım. takdir edersiniz ki formatı bir hayli değişik canlılarız.

    - miyavlama huyu?
    - asla gereksiz miyavlamalarım olmaz. haaa, suyum biter, mamam biter, kumum pislikten geçilmez, o zaman beter olurum bak. peşin peşin söyleyeyim. yoksa süt dökmüş modunda olmak, hayat felsefemdir.

    - kendini sevdirme?
    - o konu biraz karışık. yani her kedi gibi kulaklarımın sevilmesinden pek hoşlandığım söylenemez. bununla birlikte kucağa alındığımda çok iyi mırrr'larım. bu konuda iddialıyım. ayrıca uyurken rahatsızlık vermeden ve sessizce koyna kıvrılma konusunda özel eğitim aldım.

    - cinsel hayat?
    - aslında son evimden ayrılma nedenlerimden birisi de bu. kısırlaştırdı beni adı batasıca. hayır, ben erkeğim, tamam arada çapkınlığa çıktığım oluyordu ama bu kadarı çok sert oldu. yanıt; yok.

    - 5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?
    - kalorifer peteğine monte edilen kedi yatakları var bilir misiniz? şu köşeye bir tane alırsanız ona kıvrılıp uyur olurum muhtemelen.

    - bir fotoğraf bırakın, biz sizi mahallemizin kedilerine bir soralım mümkünse, uygun mudur?
    - tabii ki araştırabilirsiniz. benim kulaklarım dik, patilerim temiz.

    buyrun bu da fotoğrafım; ^_^
103 entry daha
hesabın var mı? giriş yap