• litecoin'in çakması coin. çakması derken, bildiğiniz çakması. yani fikir olarak bütün coinler bitcoin fikrinden ortaya çıkıyor fakat feathercoin bildiğin litecoin kaynak kodlarını kullanarak çıkmıştır ve coin sayısını 4'e çıkarmak dışında herhangi birşey ekleyememiştir. direkt copy/paste olması sebebiyle pek sevilmez. feathercoini çıkaran yazılımcının 15 gün kadar önce çıkan bir sorun sebebiyle litecoin developerlarından yardım istediği de litecoin forumlarında ortaya çıktıktan sonra iyice fiyasko olduğu ortaya çıkmıştır. sürekli %51 attack riski taşıyor.

    en yüksek volumelarla bu zamana kadar btc-e.com'da trade ediliyordu fakat insanların güveninini yitirmesi, düşük trade volumeleri sebebiyle btc-e.com 1 aralık itibariyle ftc ve trc ile beraber btc-e.com'dan feathercoin'i kaldırıyor. tahminim şu an için bir geleceği gözükmüyor.

    http://cryptosource.org/…c-and-trc-on-december-1st/

    (bkz: ukte)

    edit: btc-e.com'dan kaldırılacağı haberi geçerli değil. daha doğrusu btc-e.com ilk önce kaldırmak istemiş, daha sonra fikrini değiştirmiş yaptığı duyuruyu değiştirmiş.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap