21 entry daha
  • abi yaaa! saka mi bu baslik? :) tanim: tipitiptir. hani sakiz olan.

    pardon siz starbucks'a neden gidiyorsunuz acaba? spor yapmaya mi? dedikodu yapmaya mi? cocuk dogurmaya mi? starbucks'a ders calismak, makale yazmak, gazete okumak icin filan gidiliyor soylemesi ayip. hatta mulakata starbuks'ta giriyorsun filan. cafe lan. kahve yani. kahveni icerken ne yapiyorsan gunluk hayatta onu yapiyorsun orda da. bizim buralarda boyle bebis. bizim koy neresi mi? starbucks'in kuruldugu her apartman altinda bir subeleri olan seattle.

    elestireceksen senin varligindan haberi olmayan baska zavallilari yipratma. beni elestir. evet ben de gidiyorum mac'imle. tum mahalle de gidiyor ayni sekilde. 'homeless'lar falan. ayrica ben coooook zengin ve bir o kadar da gorgusuz oldugumdan mac pro'mla gidiyorum. mac air'i birsey sanma yani. cunku pro mu air mi alayim diye dusunurken paramin miktarina gore karar verdim teknik ihtiyaclarima gore degil. anlamayanlara outnumbered'daki ben'in aksaniyla sesleniyorum: sarcasm!

    su ezikligi at ustunden. sen de git arkadasim. herseyden sikayet etme. gidiyorsan git tadini cikar, gidemiyorsan gucun yoksa da gitme. ne karsindakini ez ne de bunu bir haltmis gibi buyut. valla mac'lisi de insan mac'sizi de. 'starbucks' da cok ahim sahim bir kahve degil zaten. turk kahvesi daha lezzetli. valla.

    ozgurles turk genci. soyutlanma. soyutlama. insanlari irklarindan tut da boylarina, poslarina simdi de ictigi kahvelere kadar ayristirma. biktirdin.
318 entry daha
hesabın var mı? giriş yap