1 entry daha
  • hem güzel, hem komik hem eğlenceli, hem de sarışın olmasına rağmen çok akıllı bir kadın.
    hem de komik ve eğlenceli demiş miydim, ben mizaha yatkınlığına, yaptığı makyajlardan daha çok hayran kaldım açıkçası, benim çok sevdiğim pembe defter ile arkadaş olmaları da ayrıca çok hoşuma gitti.
    ayrıca o güzel elleriyle de yaptığı nail artlar bir harika, eyeliner ustası da diyebiliriz kendisine.
    hamarat mı hamarat.

    kafamda harika çikolatalı tatlılar yapan bir kadın imajı da var, mesela çok güzel sufle yapımıyormuş gibi hissediyorum, belki ilerde öyle bir videosu da gelir...

    geçenlerde tv8'e çıktı kendisi, çok güzel anlatmış makyajı ve makyaj tekniklerini, sunucuya o kadar çok iltifat etmeseymiş daha iyiymiş, biraz eğreti durmuş ama sanırım ilk canlı yayın deneyimi olduğu için biraz şirin gözükmek istedi, ama o zaten çok şirin yahu.

    tabii diğer kozmetik videoları çekenlerden farklı bir özelliği var kendisinin, öyle ''bitenler, çöpe gidenler'' ya da ''gratis alışverişim'' tarzı videolar yapmıyor ki ben o videoları da çok çok seviyorum, kendi bütçeme göre çok çok güzel fikirler veriyor ama sebi bebi işi profesyonelliğe dökmüş birisi, hem sanırım makyözlük yapıyor, hem de videoları da makyaj uygulamaları üzerine ve herkesin uygulayabileceği çok güzel teknik bilgiler veriyor.

    benim favori videolarım 7-8 tane ama son zamanlarda çok işime yarayan iki tanesi şunlar;

    http://www.youtube.com/…st=uuskauge_39xbsawblhufujq

    http://www.youtube.com/…st=uuskauge_39xbsawblhufujq
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap