14 entry daha
  • kişisel tavırlarını beğenmediğim ve de müzisyen olarak yetersiz kaldığını düşündüğüm bir gitariste sahip olan bir gruptur.

    yukarıdan kül dökülmüş mekanda. doğrudur, çok sinir bozucu. onu takriben de az bir miktar sıvı döküldü sahneye, mikrofonla "kül dökmeyin lütfen." uyarısından sonra. artık kaza mı oldu, yukarıda birileri sinir oldu da mı döktü bilinmez. ama gitarı bırakıp tonmeisterın sağ kolundan sana gitme demesine rağmen üst kata sinirli bir şekilde çıkmak nedir arkadaş? grubun asıl adamı mikrofonu eline alıp sakin bir ses tonuyla "zaten dream theater'ın tahminen seyircilerinden uzakta ve yüksekte konserlerini vermesinin sebebi de sahneye yabancı maddelerin ulaşmamasını sağlayarak hep konsantre kalmak." diyor. "ali'yi bekliyorum, nerede bilmiyorum." dedi adam. bir grup arkadaşına bu lafı dedirten insana ben müzisyen demem, eleman sahnede sikini eline aldı resmen gitaristin barzoluğundan.

    ayrıca, paradigm shift'i falan çok güzel çalmış olabilirsin. ama anesthetize ve arriving somewhere but not here'da nasıl da patladı o gitarist öyle yahu? tekniği geliştiricem derken duygu unutulmuş, gitmiş.

    ankara'da tekrar izlerim diye düşünüyorum. türkiye sınırları içerisinde porcupine tree'yi canlı dinleyebilmek en kötü halinde bile beni kendimden geçiren bir deneyim oldu.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap