44 entry daha
  • 32 liraya araba alıp 6 ay sonra ikamet ettiğimiz şehire 1000 km mesafede takla atıp tam "ne yapıcaz lan biz" derken sigorta'dan gelen " uçak bileti mi verelim yedek araba mı? uçakla giderseniz havalimanından araba alırsınız. sonra da arabanın değerini öderiz" şeklinde desteklerle arabayı parçaladığımızın üzüntüsünü unutmuştuk.

    36 lira da para aldık arabanın değeri olarak, totalde 20 günü bulmuştu parayı almak ama o arada arabasız değildik, keyimiz bozuk değildi. bunun karşılığı da 1000 liranın az üstünde bir rakam.

    sadece uçak bileti ve arabasız kaldığında yapacağın masrafları sayarsan 3-4bin lira yapıyor. (4 kişi için samsun - istanbul uçak bileti + bilmem kaç gün ikame araç) ayrıca kasko yaptırırsan sadece büyük olaylarda değil, ufak tefek kazalarda da kafan rahat oluyor.

    hasar mı var? arıyorsun yetkili servisi, biri gelip arabanı alıyor, yedeğini bırakıyor, bi süre sonra arabanı onarılmış şekilde geri getiriyor.

    kasko sana bu güvenceyi veriyor ve aracının değerinin yaklaşık 30da birine yapıyor. hatta çoğu durumda 50de birine. kaskonu hiç bozmadan 2 kere cam 4 kere ayna 6 parça da vuruk göçük onarımı yaptırıyorsun ve bunları yaptırmana rağmen hasarsızlık indiriminden faydalanıp bir sonraki sene daha az ödüyorsun.

    hadi hiç biri olmasın, yolculuk sırasında arabanı ya da maddiyatı değil konforunu düşünüyorsun artık.

    değer o paraya o konfor emin ol.

    edit: firmayı soranlar var, reklam yapmayı sevmememe rağmen sıfır kusurlu hizmet aldığım neredeyse tek firma olduğu için eureko sigorta ismini rahatlıkla verebiliyorum.
    çok pis reklam yaptım yannız, payımı isterim yureko.
222 entry daha
hesabın var mı? giriş yap