37 entry daha
  • ıngilizce dil uzmani kurulustur.
    yıllar önce bir broşür geçmisti elime . o adrese mektup yazarsam ingilizce öğrenimi için ayrıntılıbilgilergönderileceği yazıyordu.o adrese yazdım.ve hayatımın kedi fare kovalaması ogünden itibaren başlamıştı.
    eve sürekli gelen broşürler, zarflar. istemediğimi bildirdiğim halde sürekli gelmeye devam ediyordu.
    "limasollu naci" yazan reklam kağıtlarından bıkmış,“istemiyorum artık bana göndermeyin ” diye yazıyor, yine bıkmadan usanmadan adresime kağıtlar geliyordu.elimi verip kolumu kaptırmıştım. yıllarca gönderdi limasollu naci.
    isveç'e geldigimde kurtulmustum. ılk aylar annemler telefonda gülereksöylerdi " senin naciden yine mektup geldi " diye.
    aradan 28 yıl gecti. limasollu naci’den bir daha haber alamadım.kimdir bu limasollu naci kıbrıslımıdır? hayattamidir bilmem.

    geçtigimiz yıllar internette bir türk sitesinde dolaşıyorum. köşede bir yazı gördüm." ıngilizce seviyenizi bizim testle ölçün" diye.merak edip teste tıklayarak soruları yanıtladım.cevaplar e- mailinize geliyordu. seviyemi ögrendim.birde baktım testin sahibi : bizim limasollu naci.

    burada, allahın en kuzeyinde bile bulmuştu yine beni naci.bu seferde e- mail adresime sürekli spamlar gelmeye basladı.yok55-60 yıldır hizmet veriyorlarmış, yok 12 ay taksitlerle evlere set gönderiyorlarmış ıngilterede okulları varmış. spamları önlemeye çalışsam da olmadı israrla geliyorlardı.
    biryerlerden onun çoktan öldüğünü ve ortaklarının şirketi yönettiğini okudum. şimdi nereden yazıyorsun bilmiyorum ama naci nolur gözünü seveyim bırak beni artik.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap