65 entry daha
  • olmuş olan ek pakettir ama kime göre neye göre.

    en güzel becerdikleri kısım hikayeyi anlatım şekli olmuş. hikaye güzel ya da kötü demiyorum o biraz tartışmalı bir konu ama anlatım güzel olmuş. hele ki 5. bölümün başları gayet orjinal olmuş. ana görevlerin içine yerleştirilen event adı altında alt görevler de gayet güzel olmuş. ekip gerçekten bu konularda güzel çalışmış.

    bolca dungeon yerleştirilmiş ama önceki bölümlere göre dungeon'lar daha küçük olmuş (bir kaç dungeon hariç, tabi tüm dungeon ları henüz açmamış olsamda çoğunu açtım).

    tabi level 60 itemların yetmemesi ve bölümlerin çoğu yerinin zorlayıcı bir şekilde tasarlanmış olması oyunu biraz daha zorlaştırmış. paket çıkmadan önce torment 3-4 de güle oynaya gezen ben, act 5 i master da ağlaya ağlaya bitirdim. aslında bu zorlayıcılık oyunun süresini de uzatıyor. yani ilk kez oynuyorsanız 1-2 saatte bitirmeniz mümkün değil (sanırım sadece ana senaryoyu kovalasanız bile olmaz o iş).

    act 5 i bitirdikten sonra esas mevzi olan advanture mod başlıyor.
    burda her act in haritaları karşınıza açık geliyor ve her yerde sizden bir şeyler yapmanızı istiyorlar. genellikle küçük alanlarda birini öldürmek, belli sayıda eleman kesmek gibi görevler bunlar. bunları yaptıkça item ve xp kazanıyorsunuz ve her 5 görevi bitirince (bounty de deniyor görevlere) size bir kutu veriliyor. bu kutuyu açınca etrafınıza bir sürü item düşüyor (bana çöp düşmeye devam ediyor ama ballılara gayet güzel eşyalar düşüyor).

    bazı görevlerden de nephalem fragment diye bir şey düşüyor. bunlardan 5 tane toplayınca nephalem rift açıp çok acaip yerlere gidiyorsunuz. bu gittiğiniz yer rastgele oluşturulmuş büyükçene bir dungeon, içindeki yaratıklara kadar her şey rastgele oluşuyor. burda sizden bir miktar yaratık kesmeniz isteniyor (bir miktarı gözünüzde büyütün), siz bunu yapana kadar, dungeon sürekli büyüyor, olmadı yeni katlar ekleniyor, aslında dungeon dediğim de, oyunun tamamında actlerde ki haritalar biraz değişip birleşip karşınıza geliyor ama güzel olmuş. istenilen miktarı doldurunca bir adet ağır abi sizi karşılıyor, onu da keserseniz bir sürü item düşürüyor (bana tabi hep çöp düşüyor).

    bunun haricinde seslendirmeler müzikler gayet güzel, hatta müzikler kimi yerler atmosfere öyle uyum sağlıyor ki biran durup oyunun manzarasına bakıp müziğe dikkat kesiliyorsunuz, uyumu fark edince kendinizi taktir ediyorsunuz.

    tabi auction house yok. haliyle düşürdüğünüz item sizin oluyor ve başkasına veremiyorsunuz. ama grup halinde oynuyorsanız o zaman düşürdüğünüz itemları bir birinize belli bir süre içinde verebiliyorsunuz (2 saat diye hatırlıyorum yanılıyor da olabilirim).

    infernal machine ın alternatifleri gelmiş, tabi önce plan düşürmeniz lazım. bana nephalem rift in sonundaki boss lardan biri düşürdü. nerde nasıl kullanılır henüz bilmediğim için bu kısmı atlıyorum (bilen beni yeşil yapsın).

    sonuç olarak bir ek paket nasıl olmalıdır sorusunun güzel bir cevabıdır bu.
    ama ciddi ciddi diablo 3 le yıldızınız zerre barışmadıysa bununla da uyuşacağını sanmıyorum.

    diablo 3 güzeldi ama çabuk baydı diyen tayfayı tavlayabilir. onun haricinde sevenler zaten çatır çatır oynuyor şu sıralar.

    ha tabi bir ek paketin bu fiyatlarda satılmasının hiç bir mantığı yok tabi. pahalı lan, gerçi oynamaya başlayınca pek acımıyon parasına (sevmeyen adam bu yüzden iki kere düşünsün)
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap